- 8,676
- 6,587
- 113
O zaman doğru 🤣🤣🤣Ben dedim dost puhaa
O zaman doğru 🤣🤣🤣Ben dedim dost puhaa
Sen kazanıyorsan diyebirsin biz kazanamiyoruzO zaman doğru 🤣🤣🤣
Kazanıyoruz siliyolar kanka 🤣🤣🤣Sen kazanıyorsan diyebirsin biz kazanamiyoruz
Hic sorma kazansan bir dert kaybetsen bir dertKazanıyoruz siliyolar kanka 🤣🤣🤣
Valla öyle psikolojimi bozdular dünden beri 1 yıl olmuştur otelde kızlayım kafam bir güzel 🍀💊 takılırım alkolde var tümbet 2k attım 2k bonus aldım 1 saate 140k yaptım ekranı göremiyorum artık kıza dedim doğru mu görüyorum yanlış mı burda kaç para var nolur çek allahın seviyorsan çek dur be kızım dedim baktım çevrim minim bşey kalmış sabahı beklesem kendime gelsem yapardım 50 bastım gitti 50 bastım gitti 40 bastım gitti 🤣🤣🤣🤣 3 gün sonra vbet 70k çekmiştim dağıtım yapmıştım burda ferdi mi ne vardı noldu ona vermiştim dağıtsın diye 🤣🤣🤣 harbi nerde o yaHic sorma kazansan bir dert kaybetsen bir dert
2012-2013-2014 3 ünden biri herhaleeMaşallah sene kac
@kalkar burda da yine ban yemis galiba puahValla öyle psikolojimi bozdular dünden beri 1 yıl olmuştur otelde kızlayım kafam bir güzel 🍀💊 takılırım alkolde var tümbet 2k attım 2k bonus aldım 1 saate 140k yaptım ekranı göremiyorum artık kıza dedim doğru mu görüyorum yanlış mı burda kaç para var nolur çek allahın seviyorsan çek dur be kızım dedim baktım çevrim minim bşey kalmış sabahı beklesem kendime gelsem yapardım 50 bastım gitti 50 bastım gitti 40 bastım gitti 🤣🤣🤣🤣 3 gün sonra vbet 70k çekmiştim dağıtım yapmıştım burda ferdi mi ne vardı noldu ona vermiştim dağıtsın diye 🤣🤣🤣 harbi nerde o ya
@karkar92 puhahaha@kalkar burda da yine ban yemis galiba puah
Karkar nedir la ulan ferdi eskiden nu muhabbet ederdik onlan@karkar92 puhahaha
Valla ev çok kanka kira derdi yok çıktığım evde takılırdık minesotadan yatmazdik belki bu sefer hahhdsBekar olsaydim dun gece atlar gelirdim ben 😀
Dmden gene ben ediyom da internet paketin bitti diyordu en sonKarkar nedir la ulan ferdi eskiden nu muhabbet ederdik onlan
Ayenn sen anladın kimi dediğimi eskiyiz tanırız 🤣Karkar nedir la ulan ferdi eskiden nu muhabbet ederdik onlan
Sen o dmye cevap verme zaten aman biryerlerinden birşeyler eksilir Müslüm GürsexKim diyo onu
Bana bişey gelmedi en son yazısına cevap verdim sen vermedin merak etme bşey olursa ben sustururum dedim sen yazmadın knkaSen o dmye cevap verme zaten aman biryerlerinden birşeyler eksilir Müslüm Gürsex
Nasıl gelmez be adam birdaha bakBana bişey gelmedi en son yazısına cevap verdim sen vermedin merak etme bşey olursa ben sustururum dedim sen yazmadın knka
Kuran çarpsın gelmedi kanka niye yazmıyım bilmiyon mu biziNasıl gelmez be adam birdaha bak
O zaman konuşmadan ayrıldıysan benim attığım mesajlar DM kapalı olduğu için gitmemişKuran çarpsın gelmedi kanka niye yazmıyım bilmiyon mu bizi
Bir şeyler dönüyor kanka anladın da ayık olalım 😉O zaman konuşmadan ayrıldıysan benim attığım mesajlar DM kapalı olduğu için gitmemiş
Cebimde Müslüm BabaValla öyle psikolojimi bozdular dünden beri 1 yıl olmuştur otelde kızlayım kafam bir güzel 🍀💊 takılırım alkolde var tümbet 2k attım 2k bonus aldım 1 saate 140k yaptım ekranı göremiyorum artık kıza dedim doğru mu görüyorum yanlış mı burda kaç para var nolur çek allahın seviyorsan çek dur be kızım dedim baktım çevrim minim bşey kalmış sabahı beklesem kendime gelsem yapardım 50 bastım gitti 50 bastım gitti 40 bastım gitti 🤣🤣🤣🤣 3 gün sonra vbet 70k çekmiştim dağıtım yapmıştım burda ferdi mi ne vardı noldu ona vermiştim dağıtsın diye 🤣🤣🤣 harbi nerde o ya