Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Erhan2121 | Nba

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
6.00

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,676
6,587
113
Hic sorma kazansan bir dert kaybetsen bir dert
Valla öyle psikolojimi bozdular dünden beri 1 yıl olmuştur otelde kızlayım kafam bir güzel 🍀💊 takılırım alkolde var tümbet 2k attım 2k bonus aldım 1 saate 140k yaptım ekranı göremiyorum artık kıza dedim doğru mu görüyorum yanlış mı burda kaç para var nolur çek allahın seviyorsan çek dur be kızım dedim baktım çevrim minim bşey kalmış sabahı beklesem kendime gelsem yapardım 50 bastım gitti 50 bastım gitti 40 bastım gitti 🤣🤣🤣🤣 3 gün sonra vbet 70k çekmiştim dağıtım yapmıştım burda ferdi mi ne vardı noldu ona vermiştim dağıtsın diye 🤣🤣🤣 harbi nerde o ya

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,840
53,602
113
Valla öyle psikolojimi bozdular dünden beri 1 yıl olmuştur otelde kızlayım kafam bir güzel 🍀💊 takılırım alkolde var tümbet 2k attım 2k bonus aldım 1 saate 140k yaptım ekranı göremiyorum artık kıza dedim doğru mu görüyorum yanlış mı burda kaç para var nolur çek allahın seviyorsan çek dur be kızım dedim baktım çevrim minim bşey kalmış sabahı beklesem kendime gelsem yapardım 50 bastım gitti 50 bastım gitti 40 bastım gitti 🤣🤣🤣🤣 3 gün sonra vbet 70k çekmiştim dağıtım yapmıştım burda ferdi mi ne vardı noldu ona vermiştim dağıtsın diye 🤣🤣🤣 harbi nerde o ya
@kalkar burda da yine ban yemis galiba puah

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
34,331
18,216
113
Cebimde Müslüm Baba