Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Erhan2121 | Nba

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
6.00

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,863
53,624
113
Ben maç esnasında oynadım ya. İzlesem oynamazdim. 2 dk izledim 10 fark varken bile maçı kaybedeceğini anladım. Hakemler ota boka faul çaldı taraflı olarak. Son topta faul bile yok hakem 2 atış verdi. Bildiğin 12-0 seri yedirdi. Hayır, realden itiraz eden de olmadı. Bildiğin göre göre şikeye denk geldik. İzlemeden oynamak enayilik işte. 3. Per 20 tane faul çaldı sadece reale. İtiraz bile eden yok.
2026 senesinde taraf bahsi oynuyorsun dost ust al gitsin ne gerek var 1.40 orandan taraf aliyorsun

snnemre

Atanamamış Tipster
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,336
3,577
113
Allan bir dağıtım yaptı adama demediklerini bırakmadılar adam foruma girmiyor suan soğuttular adami 200k slotta vurduğu gün 50k parayi o gün içinde dağıtti o adama bile dolandırıcı dediler bunlar harbiden haddi astilar artik
Hakikaten allana bile dolandırıcı dediler ya bende soğudum artık ne bi roll açasım var ne de gelirse çekiliş

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,863
53,624
113
Hakikaten allana bile dolandırıcı dediler ya bende soğudum artık ne bi roll açasım var ne de gelirse çekiliş
Ne gerek var konu acarim sadece sevdiğim kişilere paylaşırım enayilik bizim yaptığımız aetik

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,863
53,624
113
Takim düzeldi durant ibnesi yemeye calisti bakti o yiyecek vazgecti alperen varsa onun üstünden oynayacan bu kadar basit
Durant hiç bir zaman takim oyuncusu olamadi seneye o takımdan gitmesi lazım ki oyunu tamamen denver da jokice yaptıkları gibi oyunu alpının üstünden oynamaları lazim gözü kapalı asist yapıyor alpi takımı onun etrafına kurmaları lazim ki alpi gerçek bir superstar olur

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,947
54,103
113
Durant hiç bir zaman takim oyuncusu olamadi seneye o takımdan gitmesi lazım ki oyunu tamamen denver da jokice yaptıkları gibi oyunu alpının üstünden oynamaları lazim gözü kapalı asist yapıyor alpi takımı onun etrafına kurmaları lazim ki alpi gerçek bir superstar olur
Aynen öyle koçlarida mal aslinda alperen güzel bir takim secip takaslansa da olur iyi bir takimda jokicle ciddi ciddi hangisi iyi tartismasi yaratir cok rahat hemde