- 3,394
- 17,786
- 113
Valla ayip ettin reis bende isterim ödül 😀😀
İnsanlar hiçbir zaman iyi değildi ki ben bunu çok acı bir şekilde öğrendim o günden beri biliyorumOlan birsey yok insanlar iyi değil sadece bunu bil yeter
Uykusuz kalma diye erkenden geldimSen yorum yapmadan uyumazdim erken yorum yaptın Allah tan icerde bu kupon buzuiles mali 2 de kalmazsa uzmanım diyorum neden anlamiyorsunuz puaha
Ahmedin 1.6k parasını almis vermiyor ya arkadaş tm bizden aldı vermedi ses etmedik te ahmedin parasından ne istersin be adam ayıptır artikHayda yine mesele ne
Para insanı köle yaparAhmedin 1.6k parasını almis vermiyor ya arkadaş tm bizden aldı vermedi ses etmedik te ahmedin parasından ne istersin be adam ayıptır artik
Üzüldüm bişey de diyemiyorum artıkAhmedin 1.6k parasını almis vermiyor ya arkadaş tm bizden aldı vermedi ses etmedik te ahmedin parasından ne istersin be adam ayıptır artik
4 e boleriz dost sorun yok puahaValla ayip ettin reis bende isterim ödül 😀😀
Ben diyorum bu kez ama bu kez dediğim şeyden de taviz vermicem yoluna çıktı bu adam artik ne olduğu belli oldu yarin yine gelecek yok ole oldu sole oldu diyecek ama o kadar da salak değilizÜzüldüm bişey de diyemiyorum artık
Peki sana bir soru sence ben nasıl biryim puhahahBen diyorum bu kez ama bu kez dediğim şeyden de taviz vermicem yoluna çıktı bu adam artik ne olduğu belli oldu yarin yine gelecek yok ole oldu sole oldu diyecek ama o kadar da salak değiliz
5e bölsek4 e boleriz dost sorun yok puaha
Barıştık senle bugün sen iyi birisin puahahPeki sana bir soru sence ben nasıl biryim puhahah
HahaahajajBarıştık senle bugün sen iyi birisin puahah
Hayat ta gerektiği kadar ilgi görmediğin için kendini bu foruma atmis bir vatandassin bencePeki sana bir soru sence ben nasıl biryim puhahah
Bol şanslar bol şanslar uzun zamandir ismim hiç bir yerde zikredilmemişti 🤣Gelmesin de göreyim
Zaten pek getirisi yok kuponun gelirse deveci ve haylana ulaşırım bolsans
Olur5e bölsek
Etiket atmadım heyecan yapma diye puahaBol şanslar bol şanslar uzun zamandir ismim hiç bir yerde zikredilmemişti 🤣
Bugun çok acımasızsın. Artık sılahım senindir.Hayat ta gerektiği kadar ilgi görmediğin için kendini bu foruma atmis bir vatandassin bence
Kuzu çevirmeyi fazla kaçırmışım midem yandı yatamadım şimdi bir Ballı süt içip tekrar yatacam.Etiket atmadım heyecan yapma diye puaha
Sole dedi soyledik dost yalan mi atalım ben ole hissediyorum bide yeni işe girdim yoruluyorum yorulunca sinirleniyorum puahaBugun çok acımasızsın. Artık sılahım senindir.
Haftaya arkadaşlar vizelerden sonra Siverek'te çağırdı puhaha seninle 2 gün de olsa aynı havayı soluycam puahahBugun çok acımasızsın. Artık sılahım senindir.