- 19,417
- 20,965
- 113
Forumda para alışverişi yasaktır ödül Atacaksanız geri dönüş beklemeyin verdiğiniz parayı denize atılmış bir para gibi düşünün3 kişiye borc verdim bir kisi bile geri dönüş yapmadi kendi ayıpları olsun
~shellac
Forumda para alışverişi yasaktır ödül Atacaksanız geri dönüş beklemeyin verdiğiniz parayı denize atılmış bir para gibi düşünün3 kişiye borc verdim bir kisi bile geri dönüş yapmadi kendi ayıpları olsun
Aynen denizde kopek balığına yem oldu para ders aldık şükür puahaForumda para alışverişi yasaktır ödül Atacaksanız geri dönüş beklemeyin verdiğiniz parayı denize atılmış bir para gibi düşünün
~shellac
Kayip dosttebrikler
Bizede nasip olur inşallah erhoy 🤣Aynen denizde kopek balığına yem oldu para ders aldık şükür puaha
Valla bak saolsun esrefe hiç para felan atmadım bugune kadar adam da zaten kimseden talebi olmuyor saolsun adam sayesinde bu ayi atlatacamBizede nasip olur inşallah erhoy 🤣
Sağolsun kesesine bereket muhabbetim pek yok ama gönlü hoş olsunValla bak saolsun esrefe hiç para felan atmadım bugune kadar adam da zaten kimseden talebi olmuyor saolsun adam sayesinde bu ayi atlatacam
Hayatim da ilk kez bu sitede bakiyem vardi girip sifirlamistilar nalet bir siteextrabet temsilci ya da aracı olabilecek bir yer var mı arkadaşlar bilgisi olan yazabilir mi
Ole fazla forumda muhabbet etmiyor ama ne zmana konusunda olsam kazanç olsa dağıtım liste vs bana yaptırıyorSağolsun kesesine bereket muhabbetim pek yok ama gönlü hoş olsun
bir iletişim bulabilirsek güzel oalcakHayatim da ilk kez bu sitede bakiyem vardi girip sifirlamistilar nalet bir site
Adam başı 250 tl ye pıcaklarım reis hedef göster3 kişiye borc verdim bir kisi bile geri dönüş yapmadi kendi ayıpları olsun
Sorun nedirbir iletişim bulabilirsek güzel oalcak
Sorun yok dost ben unuttum bileAdam başı 250 tl ye pıcaklarım reis hedef göster
bakiye kankaSorun nedir
Büyüklük sende kalmış miktarın önemi yok 300 tl olsa ne olur 3 k olsa ne olur tanımış oldunSorun yok dost ben unuttum bile
Toplam 9k dost önemi yok ama canlari saolsunBüyüklük sende kalmış miktarın önemi yok 300 tl olsa ne olur 3 k olsa ne olur tanımış oldun
9 k çok güzel para işe girince anlamışsındırToplam 9k dost önemi yok ama canlari saolsun
O site çok kaşar site valla temsilci felan zor bulursunbakiye kanka![]()
Görüpte utanırlar mı bilmem bak olmaya bilir evdeki hesap çarşıya uymamıştır hepimiz insanız ama telefonu açmamak cevap vermemek salak yerine koymaltır canını alacak halin yok gelip anlatsa durumu zaten orta yol bulunurToplam 9k dost önemi yok ama canlari saolsun
Bu kumarın allah belasını versin çalışıp para kazanmak çok saçma geliyor çok nalet bi illet çalışma duygumu kaybettim9 k çok güzel para işe girince anlamışsındır