- 88,988
- 17,728
- 113
İyi gecelerTamam gülüm iyi geceler
İyi gecelerTamam gülüm iyi geceler
üstteki adam 2 üçlük atması lazım 1/7 le oynuyor 1 tane daha atması lazım ağlama totemi yapsın yoksa gidecek@Hamzaxaslan burası ne alemde kanka ben basketten pek anlamam
ben verdim2 kupon attik bazılarının gözlerinde kaldı bazi insanlar özelden numaramı başkasına veriyor benim iznim dahilinde değil o insanlara da burdan selamlarımı iletiyorum eger biraz mert insanlarsa ben verdim derler
Vay m2 kupon attik bazılarının gözlerinde kaldı bazi insanlar özelden numaramı başkasına veriyor benim iznim dahilinde değil o insanlara da burdan selamlarımı iletiyorum eger biraz mert insanlarsa ben verdim derler
Ne alaka numara vermesi peki amaç2 kupon attik bazılarının gözlerinde kaldı bazi insanlar özelden numaramı başkasına veriyor benim iznim dahilinde değil o insanlara da burdan selamlarımı iletiyorum eger biraz mert insanlarsa ben verdim derler
Yine abuk sabuk konuşmaya başladın, bi yerde sabrım tükenecek bak. Muhtemelen bana laf atıyorsun ama ben vermedim. Ben senin kolay ulaşamayacağın mertlikte bir insanım. Millet başka yerden numaranı bulup sana yazıyor, sende milleti benim üstüme salıyorsın git Reşatın yakasına yapış diyorsun. Sende karakter olsa bunu demezdin. Ben sen gece yarası zor durumdasın diye o gece o zmn aramın soğuk olduğu adama rica edip senin işini bir nebze görmeye çalıştım. Ama sen adamı bana yönlendiriyorsun, ha merak etme ben gerekeni söyledim ona da. Sen yardımcı olmak adına attım borç vermedin eğer borç vermemişsen de doğru ben senden istedim ne diye adama gidip yazıyorsun gelip benden iste vereyim dedim merak etme yani2 kupon attik bazılarının gözlerinde kaldı bazi insanlar özelden numaramı başkasına veriyor benim iznim dahilinde değil o insanlara da burdan selamlarımı iletiyorum eger biraz mert insanlarsa ben verdim derler