- 48,705
- 53,259
- 113
O para kalmaz 10 Bi prenses al 100 tl likDost sabah 10.00 dan sonra cekiliyormus
O para kalmaz 10 Bi prenses al 100 tl likDost sabah 10.00 dan sonra cekiliyormus
Dost normaldendevam edecektim oynamaya ama max 100 cekiliyormusO para kalmaz 10 Bi prenses al 100 tl lik
yav hangi devirde yasıyozDost sabah 10.00 dan sonra cekiliyormus
Ne alaka ana paradada mı 100 maxDost normaldendevam edecektim oynamaya ama max 100 cekiliyormus
gerek yok dost bırak ne guzel bı sahur rollıngı yapacaktık olmadıDost normaldendevam edecektim oynamaya ama max 100 cekiliyormus
Anlamadim valla degisik bir siteNe alaka ana paradada mı 100 max
Dost sen sakin ol adamlar belki bizi dusunuyor oructa vakit geciririz falanyav hangi devirde yasıyoz
@Betmoney Destek bak sponsor dost bız burda kalabalıgız 1 deneme bonusuna 1000 mesaj yazılıyo burda
bıze yok sabah 10dan sonra yok ıftardan sonra cekım dersenız bız uzuluruz
Lan neden ahahahaha😅Al prenses gitti o para zaten bakalım acıksa Bi 500 luk de bız alırız
bız sınırlı adamız dost sokaga cıkmıyoz ona buna saldırıyoz durduk yereDost sen sakin ol adamlar belki bizi dusunuyor oructa vakit geciririz falan
Patatesler bosa gıtmıs dostEee şimdi ne oldu![]()
Manavı üzen beni üzerPatatesler bosa gıtmıs dost
Yarin sabahtan role basliyoruz dost😅Eee şimdi ne oldu![]()
10 da burdayımYarin sabahtan role basliyoruz dost😅
Benım tanıdığım manavcılar boyle tukaya düşmez ama sen yenı basladın galiba dostYarin sabahtan role basliyoruz dost😅
Aynen reyis10 da burdayım![]()
Dost manav isi bahane maksat yerimiz belli olsunBenım tanıdığım manavcılar boyle tukaya düşmez ama sen yenı basladın galiba dost
Enısteyle fazla takılma dost tavsiyesi duymasın sımdıDost manav isi bahane maksat yerimiz belli olsun