- 90,846
- 100,386
- 113
50si olan üye oluyo demek ki enişte bol şans50 yatırımlı olmasaydı üye olurduk
50si olan üye oluyo demek ki enişte bol şans50 yatırımlı olmasaydı üye olurduk
Bugün ölüden g.. isteyen yarın neler istemez gardaşım dikkat et : ))))Gardaş sende tam ölücüsün la
50 olan dostumuzdur enıste kım olursa olsun50si olan üye oluyo demek ki enişte bol şans
@mountblade aliden alırsın 50 yi enişte dostlara karsı pek merhametlidir50 olan dostumuzdur enıste kım olursa olsun
Erhan hep alio da yalniz geri alamion o sıkıntı@mountblade aliden alırsın 50 yi enişte dostlara karsı pek merhametlidir
O Vbet ten Baska yere 50 atmaz enişte Vbet atıcaksan ID gonder sallasın payfix yazmana gerek yok 🙂@mountblade aliden alırsın 50 yi enişte dostlara karsı pek merhametlidir
umutun 100u hazırladın mı aybasını ıple cektı cocuk AlicimErhan hep alio da yalniz geri alamion o sıkıntı
Artık kime ne vercek kendi de bilmio: )))
Seni ilgilendirmez: )))) demi @İskorpitumutun 100u hazırladın mı aybasını ıple cektı cocuk Alicim
Herseye ortak zaten eniştemizSeni ilgilendirmez: )))) demi @İskorpit
Bakıyorum sırtını kerpeten Ali abine yaslamıssın enişteHerseye ortak zaten eniştemiz
Gel beraber dayak yiyelim desen size afiyet olsun deR: )))Herseye ortak zaten eniştemiz
Sinyalde bi meslek dost herkes yapamazHerseye ortak zaten eniştemiz
Kımse bu saatten sonra bosa damlatmaz enişteBakıyorum sırtını kerpeten Ali abine yaslamıssın enişte
dikkat et damlatmasın
Biz dostlarımıza damlatmayiz gerekirse damardan kırmızı akıtırız küçük enisteBakıyorum sırtını kerpeten Ali abine yaslamıssın enişte
dikkat et damlatmasın
Saldırın enısteyeSinyalde bi meslek dost herkes yapamaz
Ali de gazla calısıyo ama gaz pahalandı dostlardan cıkmaz gaz parasıBiz dostlarımıza damlatmayiz gerekirse damardan kırmızı akıtırız küçük eniste
Gitmemiştir olum o askere falan kanguru dostumuzUmut şu an koğuşta dolandırıyordur badisini![]()
mardinliler dernegınden izin almış 3ünde gitcem diyoGitmemiştir olum o askere falan kanguru dostumuz