- 7,050
- 5,618
- 113
Kırmızıyı seviyolar dost romanlar ondanTuğlanın rengi neden kırmızı dost ben oraya takıldım aw
Kırmızıyı seviyolar dost romanlar ondanTuğlanın rengi neden kırmızı dost ben oraya takıldım aw
Olur dost sıkıntı yok seni anca paklar kiremittugla yok dost kiremit oluyomus mu bi danıssana
hadi bakalım dost insallah sanslı lakabını takıcaklar bizeOlur dost sıkıntı yok seni anca paklar kiremit
Umarım dost literatürdeki en etkili tarifi verdim dosthadi bakalım dost insallah sanslı lakabını takıcaklar bize
makaleside vardır bunun sende dost atta okuyalımUmarım dost literatürdeki en etkili tarifi verdim dost
sen 5000 5000 basarken biz böyle 20 deneme alıp yatıyoz dosttebrikler dost vurmussun yine
dog house 20 betten girip 400tl oduyo dost nolur 1kx de bize versesen 5000 5000 basarken biz böyle 20 deneme alıp yatıyoz dost
Makalesi gizli dost Hz Google bile düşmedi eskiden papara içerken roman dostlar anlatırdımakaleside vardır bunun sende dost atta okuyalım
banada oldu bi kere 30 dan 6x verdi neden öyle oluyo anlamıyomdog house 20 betten girip 400tl oduyo dost nolur 1kx de bize verse
babasultanlar mı dostMakalesi gizli dost Hz Google bile düşmedi eskiden papara içerken roman dostlar anlatırdı
Aynen dost eskidenbabasultanlar mı dost
Vala bana 1 TL'den 3 4 defa 2000 e yakın x attı totaldede o oyunda iyi kârım var ama senin gibi 20 liradan bonusa girsem 400 tl verse kafayı yerim iyi sen sakin kalmışsındog house 20 betten girip 400tl oduyo dost nolur 1kx de bize verse
sağ kol alcıdaymıs dost gormuyon mu solla 2 saatte zor cevap verıyo dostumuzVala bana 1 TL'den 3 4 defa 2000 e yakın x attı totaldede o oyunda iyi kârım var ama senin gibi 20 liradan bonusa girsem 400 tl verse kafayı yerim iyi sen sakin kalmışsın
Abooo o kadar mı vahim durum sıkıntısağ kol alcıdaymıs dost gormuyon mu solla 2 saatte zor cevap verıyo dostumuz
oyle sakin kalmıs falan deyip dostumu kucumseme bu forumda en sakin adam saat bası 1 akraba dolandırıyoAbooo o kadar mı vahim durum sıkıntı
Aman dost bizide dolandirmasinlar 120 TL'ye yeni aldığım esortman var altımda onada göz diker mi bu dızcılaroyle sakin kalmıs falan deyip dostumu kucumseme bu forumda en sakin adam saat bası 1 akraba dolandırıyo
Sağlık olsun İhtiyar@Shellac dost konuyu yesil yapta yeni sponsora ayıp olmasın