- 5,447
- 3,163
- 113
benfica yener dedik adamlar akhisarın yan çarıyla berabere kaldılar bu gidişle belim doğrulmaz benimBaşlamadan 50 TL yapıştır bu kupona dostum üzülme sonra
benfica yener dedik adamlar akhisarın yan çarıyla berabere kaldılar bu gidişle belim doğrulmaz benimBaşlamadan 50 TL yapıştır bu kupona dostum üzülme sonra
Sormadan oynarsan öle olur dostum ggbenfica yener dedik adamlar akhisarın yan çarıyla berabere kaldılar bu gidişle belim doğrulmaz benim
sen bir şeyler biliyon o 0.5 ust basanlar bilmiyo ondanMaldonado maci millet toplam 0.5 ust zor aliyo biz ilk yari 2 atar dedik sonra neden yatiyo tsk dost
Gel gel dost bi sen eksiksin@erhanbey22 goy goy bırak Rulet Nasıl Hızlımı Gelelım mı Bizde
oyle bir Cagırdınkı Dost kalsın Oynamıs kadar oldumGel gel dost bi sen eksiksin
dk 70de dahil oldum ben benfica maçınaVip grupta yok sattı dost sen sormadan oynarsan olacağı oEkli dosyayı görüntüle 126528
At ordan bi hitride 31 cevre deneyelimoyle bir Cagırdınkı Dost kalsın Oynamıs kadar oldum
Bet mi yukselticeksınAt ordan bi hitride 31 cevre deneyelim

Aynen bi sayı ya giricem 100 u acimadan gelirse öyle gelsin😁Bet mi yukselticeksın![]()
Para olan adamın konusması Bile Farklı Oturusunu Goremıyoz ama oturusun bıle Degişmiştir Dost Yakısır gozu olanın Gozu cıksınAynen bi sayı ya giricem 100 u acimadan gelirse öyle gelsin😁
G.tmuzun ustune oturamiyoruz dost konuştuğun lafa bak😀Para olan adamın konusması Bile Farklı Oturusunu Goremıyoz ama oturusun bıle Degişmiştir Dost Yakısır gozu olanın Gozu cıksın![]()
Bi umut doğdu bak simdi😁Bu kupjn basdan gitmis Erhanim Arjantin lıgınde gol nedir bilen futbolcu var mi 😁
Kuponun gelme ihtimali %10 Ken %70 oldu dostBi umut doğdu bak simdi😁
Bozacinin sahidi șıracı hesabi 😁Kuponun gelme ihtimali %10 Ken %70 oldu dost