Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling erhanbey22 / Kasa 92 Hedef 450

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bahtsızbedevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
731
227
43
Beyler bu kumar illeti inanın herşeyi yaptırıyor en canlı örneği benim yaptığım o yüzden kimse kimseyi üzmesin

bymardinli

Kral benim
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
197
98
28
Dostum kırılacak bişey yok benım cebımde de suan para yok bende bu forumda sırf para için duruyorsam adam değilim
Herşey farklıdır bende eğlenmek için buraya gelirim ama tabi asıl amacım bonus VS.idi üye olduğumda. Ve zaman zaman herkes parasız kalır. Neyse uzamasın konu çok gereksiz bence.

berkayb95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,881
3,303
113
Beyler bu kumar illeti inanın herşeyi yaptırıyor en canlı örneği benim yaptığım o yüzden kimse kimseyi üzmesin
Dostum insanda azıcık utanma arlanma olur ya bi de kötü ornek olarak kendini gosteriyosun. O gun pek cok kisiye kendini acındırdın ve coguda sana para atmayi dusundu ki amacında buydu. Yani boyle bi olayin ifsalanmis daha rahat rahat takiliyosun buralarda, bi sey demiyorum ben.

bahtsızbedevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
731
227
43
Dostum insanda azıcık utanma arlanma olur ya bi de kötü ornek olarak kendini gosteriyosun. O gun pek cok kisiye kendini acındırdın ve coguda sana para atmayi dusundu ki amacında buydu. Yani boyle bi olayin ifsalanmis daha rahat rahat takiliyosun buralarda, bi sey demiyorum ben.
Her insan hata yapar çok büyük konuşma

bayramyay1

🎯 The Game Begins 🎯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
12,019
9,717
113
👏👏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...