- 731
- 227
- 43
Beyler bu kumar illeti inanın herşeyi yaptırıyor en canlı örneği benim yaptığım o yüzden kimse kimseyi üzmesin
Tebrikler askerBeyler bu kumar illeti inanın herşeyi yaptırıyor en canlı örneği benim yaptığım o yüzden kimse kimseyi üzmesin
Herşey farklıdır bende eğlenmek için buraya gelirim ama tabi asıl amacım bonus VS.idi üye olduğumda. Ve zaman zaman herkes parasız kalır. Neyse uzamasın konu çok gereksiz bence.Dostum kırılacak bişey yok benım cebımde de suan para yok bende bu forumda sırf para için duruyorsam adam değilim
Asker değilim normal vatandaşim yaptığım şey adamliga sigmaz ama olsun her hatanın bir telafisi vardırTebrikler asker
Beyler bu kumar illeti inanın herşeyi yaptırıyor en canlı örneği benim yaptığım o yüzden kimse kimseyi üzmesin
50 kişiye 100 tl çekilişi açarsan hatanı telafi edersin dostAsker değilim normal vatandaşim yaptığım şey adamliga sigmaz ama olsun her hatanın bir telafisi vardır
Güzelmiş
Param olursa neden olmasin o kadar bütçem hiçbir zaman olmaz gibi50 kişiye 100 tl çekilişi açarsan hatanı telafi edersin dost
TakipteyimSergey pitsyk maçı basladı
Dostum insanda azıcık utanma arlanma olur ya bi de kötü ornek olarak kendini gosteriyosun. O gun pek cok kisiye kendini acındırdın ve coguda sana para atmayi dusundu ki amacında buydu. Yani boyle bi olayin ifsalanmis daha rahat rahat takiliyosun buralarda, bi sey demiyorum ben.Beyler bu kumar illeti inanın herşeyi yaptırıyor en canlı örneği benim yaptığım o yüzden kimse kimseyi üzmesin
Her insan hata yapar çok büyük konuşmaDostum insanda azıcık utanma arlanma olur ya bi de kötü ornek olarak kendini gosteriyosun. O gun pek cok kisiye kendini acındırdın ve coguda sana para atmayi dusundu ki amacında buydu. Yani boyle bi olayin ifsalanmis daha rahat rahat takiliyosun buralarda, bi sey demiyorum ben.
👏👏Dostum insanda azıcık utanma arlanma olur ya bi de kötü ornek olarak kendini gosteriyosun. O gun pek cok kisiye kendini acındırdın ve coguda sana para atmayi dusundu ki amacında buydu. Yani boyle bi olayin ifsalanmis daha rahat rahat takiliyosun buralarda, bi sey demiyorum ben.
Sergey pitsyk maçı won kaldı serebrennikovSergey pitsyk 0 2
Gelecek umarımSergey pitsyk maçı won kaldı serebrennikov
o zaman bol şanslar beylerzzSergey pitsyk maçı won kaldı serebrennikov