- 47,885
- 52,505
- 113
Bende 5 yıldır burdayım ilk defa bi kaç gündür cebinde para görüyorum dostBen iki yıldır burdayim erhani bir kere tuttururken gördüm
Bende 5 yıldır burdayım ilk defa bi kaç gündür cebinde para görüyorum dostBen iki yıldır burdayim erhani bir kere tuttururken gördüm
Estuda attı racingde dostBende 5 yıldır burdayım ilk defa bi kaç gündür cebinde para görüyorum dost
Aynen dost teker gole kaldı zor ama sansEstuda attı racingde dost
Benim korner gelmiş 9-3Aynen dost teker gole kaldı zor ama sans
Tedavi mi neye yardım edecekkayıp 300le 500 atasında gıdıp durduk 2 saattır yakın zamanda kurtulcam ınsallah abım yardım etcek yoksa 10 sene daha forumda fınk atarız hadı ıyı aksamlr
İşe girerse abisi tüm borcunu kapıcakmıs dostumuzun şöyle bi abimiz olmadıTedavi mi neye yardım edecek
Niye girmiyor işe aw ben 1,5 aydır evdeyim sıkıntıdan ölüyorumİşe girerse abisi tüm borcunu kapıcakmıs dostumuzun şöyle bi abimiz olmadı
Her insan aynı deil dost bazı insanların hastalığı bu işe girip çalışamıyoNiye girmiyor işe aw ben 1,5 aydır evdeyim sıkıntıdan ölüyorum
buyur dostum@Eschelon uyuma abi kalk
Alıştırsın kendini aw burda 20-30 lirayla hayat mi geçerHer insan aynı deil dost bazı insanların hastalığı bu işe girip çalışamıyo
Racing için dedim abi attı bi tanebuyur dostum
hayır olum ya durum oyle degıl aq bız de bılıoz gırıp calısmayı aq baska mevzular var işe girmekten zıyade onu dınlersemNiye girmiyor işe aw ben 1,5 aydır evdeyim sıkıntıdan ölüyorum
Sen işine odaklan, sabrın sonu selamettirhayır olum ya durum oyle degıl aq bız de bılıoz gırıp calısmayı aq baska mevzular var işe girmekten zıyade onu dınlersem
oyle abı bu ıslerde hıc sansımız tutmadı gunlerce 7 24 kumar oynadıgımızda oldu yok streslı olunca her yerden kapatıyon kendını dersimizi aldıkSen işine odaklan, sabrın sonu selamettir