- 6,086
- 5,361
- 113
iade geldi yatmadı kardeşimGeçmiş olsun yattı
iade geldi yatmadı kardeşimGeçmiş olsun yattı
Özür dilerimiade geldi yatmadı kardeşim
Bol şanslar dilerimEkli dosyayı görüntüle 70021 Kasa gircem arkadaşlar 01:00 maçlarına 2li kombin yine
kafana göre bol şansEkli dosyayı görüntüle 70021 Kasa gircem arkadaşlar 01:00 maçlarına 2li kombin yine
estağf kardeşimÖzür dilerim
İnşallah dayıcım Rulete taktım kafayı 66ya kupon yaptım kalan 34ü 360 yaptım keşke yarı yoldan döneymişizhadi yaparsın sen erhanhep şanssız olacak değilizya kardeşim bazende dönüyor işte
Canın sağolsun varlığın yeter kardesimİnşallah dayıcım Rulete taktım kafayı 66ya kupon yaptım kalan 34ü 360 yaptım keşke yarı yoldan döneymişiz![]()
bazen frenler çalışmıyor nasip işteİnşallah dayıcım Rulete taktım kafayı 66ya kupon yaptım kalan 34ü 360 yaptım keşke yarı yoldan döneymişiz![]()
Mantıklı kardeşimBaşkan tek maç gidelim bence
500de bırakacaktım neyse geliyor kupon birazdanbazen frenler çalışmıyor nasip işte
bence sen bu gece bizi uyutmayacaksın koyayımmı bi nescafe suyu ocağaİnşallah dayıcım Rulete taktım kafayı 66ya kupon yaptım kalan 34ü 360 yaptım keşke yarı yoldan döneymişiz![]()
Burdayiz senerjiye devam500de bırakacaktım neyse geliyor kupon birazdan
koy dayıcım bende ağrı kesici aldım 2 tane bir baş ağrısı tuttubence sen bu gece bizi uyutmayacaksın koyayımmı bi nescafe suyu ocağa![]()
Geçmiş olsun rabbim acil şifalar versinkoy dayıcım bende ağrı kesici aldım 2 tane bir baş ağrısı tuttu