- 90,471
- 100,030
- 113
zorlayalım kanka bakalım ne zamandır para yok mk@erhanbey22 bas 16 ya 200 u ver şans paramı uyucam hadi![]()
zorlayalım kanka bakalım ne zamandır para yok mk@erhanbey22 bas 16 ya 200 u ver şans paramı uyucam hadi![]()
Tıkla profile yaz da Twitter'dan yazarım sıkıntı yokben şifremi vereyim sn kendini engellesene benden
Geri vites yok devammçekeyim mi diyon 200ü napalım ?
Ahahha tamam ben uyuyorum size bolsans batırma dikkat et kalktığımda cekiliste görmek istiyorum kendimi hadi bolsanszorlayalım kanka bakalım ne zamandır para yok mk![]()
yok seri dagılsın diye bekledim şimdi girerim ulan buna oynıcaktık bak cıktık derim moralim bozulur 0larız az yaşamadık Barış bilirSen kasmıonmu erhanım bı 300 yap bız konusurken burda![]()
tamam şekerimAhahha tamam ben uyuyorum size bolsans batırma dikkat et kalktığımda cekiliste görmek istiyorum kendimi hadi bolsans![]()
Kazanda gelÇok konustuk ben devam ediyorum biraz kayıp edelim
Hangı mac bakalımSon bi dakka 1 gol lazım buz hokeyi gelirse yollıcam sana ortak kasa yapalım
yattı ya 4-3 tü son 1 dakka kala rusya ice cup oşekilde bitti gene 5 parasızız.Hangı mac bakalım
Canın saolsunyattı ya 4-3 tü son 1 dakka kala rusya ice cup oşekilde bitti gene 5 parasızız.
Kasa 80 düştük tamerim göze geldik![]()
son durum sakıncalı 3e kadar belli edicem@erhanbey22 nasıl gidiyor dost son durum![]()
Göze geldi aşkımız ikimiz de saskinizKasa 80 düştük tamerim göze geldik![]()
Göz değildir o göz olsa duramazsınKasa 80 düştük tamerim göze geldik![]()