- 90,673
- 100,242
- 113
dep atması lazım reıs shellac ıcın beklıyoruzYağmur yağdırıyor reis GOAL yağmuru
dep atması lazım reıs shellac ıcın beklıyoruzYağmur yağdırıyor reis GOAL yağmuru
Portimonense sahada kalenin yerini arıyor sanırım reisdep atması lazım reıs shellac ıcın beklıyoruz
forumdan takım kursak yıne 7 gole 1 gol bulurduk shellac atardı 1 gol reisPortimonense sahada kalenin yerini arıyor sanırım reis
Reis benim rahat 2 golüm olur iyi top oynarımforumdan takım kursak yıne 7 gole 1 gol bulurduk shellac atardı 1 gol reis
ben mahalle takımında kalecıydım reısReis benim rahat 2 golüm olur iyi top oynarım🧐
@Shellac Duran toptan atardı iyi kullanıyor duran topları hadii goal zamanıforumdan takım kursak yıne 7 gole 1 gol bulurduk shellac atardı 1 gol reis
erken gelmedı reıs ben 70e kadar 1 tane atar kızısır dıyodum son dk attı
Şanssızlık bitmedi gitti üzerimizden reiserken gelmedı reıs ben 70e kadar 1 tane atar kızısır dıyodum son dk attı
portiye attıralım reis shellac prenses alcakmısŞanssızlık bitmedi gitti üzerimizden reis![]()
![]()
Yaw korner sayiyorum reis ekrana bakmaktan sağa sola bakmıyoz 😀@Galatasaray571 dost nerede bize penaltı lazım
dostun 1 gole yattı ama suan oynasam emınım tutar dost var mı bakıyemız 2 mac versın dostunYaw korner sayiyorum reis ekrana bakmaktan sağa sola bakmıyoz 😀
88 kurusu devırsene dost 888 dragonda 20 kurusta 4 tur at dost 3 kırmızı ejderyaya bıter bu ısAltsatan frebet çıkarsa artık knka 😀Ekli dosyayı görüntüle 224325
O aw oyununu 100 TL den de cevirsen birşey vermez knk88 kurusu devırsene dost 888 dragonda 20 kurusta 4 tur at dost 4 kırmızı ejderyaya bıter bu ıs
Kornere alıştın dostYaw korner sayiyorum reis ekrana bakmaktan sağa sola bakmıyoz 😀
İzliyorum İhtiyar 8-1 yakışır bu maçaporti kacırmıs dost ah ataydı onu @Shellac izliyo musun dost