Ulan bu gün gol verdiğim takımların 2 side penaltıları kaçırdı toplam 3 penaltı miss var sanırım bir ara verme zamanı artık mental çöktü sinirler gergin
Ekli dosyalar
-
19.7 KB Görüntüleme: 14
reis sorma leipzig ilk yarı kaçırmış ikinci yarı bakayım dedim istatistiklkere bir baktım penaltı eşek forsberg xaviye laf ediyordum oda kaçırdıHiç bi abdest alayım deme 😄 Bol şanslar 👊🏻
Bol sansUlan bu gün gol verdiğim takımların 2 side penaltıları kaçırdı toplam 3 penaltı miss var sanırım bir ara verme zamanı artık mental çöktü sinirler gergin
Çoğu kişiyi o maç yaktı o takıma gol atamaması mucizeydi o da oldu..reis sorma leipzig ilk yarı kaçırmış ikinci yarı bakayım dedim istatistiklkere bir baktım penaltı eşek forsberg xaviye laf ediyordum oda kaçırdı
satılık maç be kral 2 penaltı kaçacak koca maç nerdeyse tek kale gol olmayacak hazırlık maçı havasında oynamışlardır şerefsizler atamadık şanssızdık der çıkarlar işin içindenÇoğu kişiyi o maç yaktı o takıma gol atamaması mucizeydi o da oldu..
Geçen sene hollanda liginde şike var diye açıklama gelmişti bu sene de almanya şike yapıyorsatılık maç be kral 2 penaltı kaçacak koca maç nerdeyse tek kale gol olmayacak hazırlık maçı havasında oynamışlardır şerefsizler atamadık şanssızdık der çıkarlar işin içinden
avrupada patlıyor balonlar munih kopenhagı zor yendi berlin rezil rüsva oldu gs bir çaksın münihe kalitesiylede akılları başlarına gelsin yalandan pas yapıyorlar koca maçGeçen sene hollanda liginde şike var diye açıklama gelmişti bu sene de almanya şike yapıyor