Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti ertunc88 / Günün Kuponu

Kupon Miktarı
50
Kupon Oranı
9.99

ertunc88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,576
2,599
113
tek maçtan lose sağlık olsun türkiyeden gittik diyelimde maçın hakkı bu değildi allahtan hırvatlar eksikti ve eski tempolarında değiller ben oynanan oyundan özellikle ikinci yarı hiç memnun olmadım gol yesek çok büyük sıkıntıya düşerdik adamların yediği golde livakovicin hatası defans oyunucusu varken senin oraya çıkmandaki amaç ne garipti ama güzel oldu liderlik :D
@Shellac @Daimon bura tek maçtan lose krallar

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,427
62,717
113
tek maçtan lose sağlık olsun türkiyeden gittik diyelimde maçın hakkı bu değildi allahtan hırvatlar eksikti ve eski tempolarında değiller ben oynanan oyundan özellikle ikinci yarı hiç memnun olmadım gol yesek çok büyük sıkıntıya düşerdik adamların yediği golde livakovicin hatası defans oyunucusu varken senin oraya çıkmandaki amaç ne garipti ama güzel oldu liderlik :D
Ben kuponu gorunce sana yazmisdim bro ama is isten gecmisti.livanin cikis zamanlamasi cok iyiymis spiker oyle soyledi orda hatalardan cok golun olusuna bakmak lazim asist akil doluydu alperide hic begenmem ama oda pozisyonu cok iyi degerlendirdi.gecmis olsun bidahaki kuponda bol sans

ertunc88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,576
2,599
113
Ben kuponu gorunce sana yazmisdim bro ama is isten gecmisti.livanin cikis zamanlamasi cok iyiymis spiker oyle soyledi orda hatalardan cok golun olusuna bakmak lazim asist akil doluydu alperide hic begenmem ama oda pozisyonu cok iyi degerlendirdi.gecmis olsun bidahaki kuponda bol sans
iyimser yaklaşmış son adam her türlü yetişirdi bende yetişmese bile çaprazda kalacaktı alper dost

arkanabakma

Vakıfbank'tan Fatma
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,683
2,998
113
alışkanlık oldu tek maçtan yatmak kır zincirleri artık

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
156,314
193,968
113
Sağlık olsun dostum