- 7,201
- 6,308
- 113
Haydi ilk yarı 1 er gol güzel olur
Süper olur bee,,)))Hepsi 3-0 olsa peki dost
Nerden baksan orda 500 küsür oran var yüklü basmamıştır. Ztn 1k bassa 500k dan fazlası yapar@escobar1312
Dost bu takımlar bilinen takımlar değil haliyle
Bülten yokluğundan,
Sorulmaz ama
Yüklümü girdin bu kuponlara dost??
Ben kupon gelmeden birşey konuşmayı sevmiyorum dost ama geldiğinde de hakkaniyetli şekilde davranacagimdan kimsenin şüphesi olmasinEvet escobar kupon gelirse etkinlik demişssin sen o kısmı anlatta arkadaşlar boşa sonra kupon wonlayınca kavga çıkarmasın.
Güzel düşünmüşsün dostSon iki maç başlangıç vuruşu 16.00 o saatten sonraki beğenileri almayız diye düşünüyorum hepinizi
Ben kupon gelmeden birşey konuşmayı sevmiyorum dost ama geldiğinde de hakkaniyetli şekilde davranacagimdan kimsenin şüphesi olmasin
Beğeniye göreyse ben beğenmedim konu başını direk kupona baktık kardeşimSon iki maç başlangıç vuruşu 16.00 o saatten sonraki beğenileri almayız diye düşünüyorum hepinizi
Ben kupon gelmeden birşey konuşmayı sevmiyorum dost ama geldiğinde de hakkaniyetli şekilde davranacagimdan kimsenin şüphesi olmasin
O yüzden sordum zaten dost,,yüklü girilecek maçlar değil,,yani benim kalemimde bu tarz maçlara atılacak para 100tl 200tl vb rakamlardırNerden baksan orda 500 küsür oran var yüklü basmamıştır. Ztn 1k bassa 500k dan fazlası yapar
Hadi hayırlısı,,kazasız belasız bu 2 maçta gelsinde bariSon iki maç başlangıç vuruşu 16.00 o saatten sonraki beğenileri almayız diye düşünüyorum hepinizi
Son iki maç başlangıç vuruşu 16.00 o saatten sonraki beğenileri almayız diye düşünüyorum hepinizi
Takip ve beğeni hepsine akşam iş çıkışı bakacağım dost yeterli gelsinBeğeniye göreyse ben beğenmedim konu başını direk kupona baktık kardeşim
Dost klavyendeki boşluk tuşunun yerinde virgül mü var 🤣Hadi hayırlısı,,kazasız belasız bu 2 maçta gelsinde bari
Sonu güzel bitsin,,
200 atsa 100k alırO yüzden sordum zaten dost,,yüklü girilecek maçlar değil,,yani benim kalemimde bu tarz maçlara atılacak para 100tl 200tl vb rakamlardır
Oda bülten yokluğundan
Vakit geçirmelik
Eyvah eyvah senin gibi yılların kurdu bu detayı nasıl atladıBeğeniye göreyse ben beğenmedim konu başını direk kupona baktık kardeşim
Dk lar 15Kupon kazansında gerisi halledilir dost