Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Escobar1312 | Gelirse Etkinlik Var

cenk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,397
8,163
113
@escobar1312
Dost bu takımlar bilinen takımlar değil haliyle
Bülten yokluğundan,
Sorulmaz ama
Yüklümü girdin bu kuponlara dost??

cenk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,397
8,163
113
Bursa nilüfer
Kestel çilek
İlkyarı 1 er gol atında az bi önümüzü görelim
Haydin bakalım,,

escobar1312

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
475
270
63
Son iki maç başlangıç vuruşu 16.00 o saatten sonraki beğenileri almayız diye düşünüyorum hepinizi
Evet escobar kupon gelirse etkinlik demişssin sen o kısmı anlatta arkadaşlar boşa sonra kupon wonlayınca kavga çıkarmasın.
Ben kupon gelmeden birşey konuşmayı sevmiyorum dost ama geldiğinde de hakkaniyetli şekilde davranacagimdan kimsenin şüphesi olmasin

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,945
24,753
113
Son iki maç başlangıç vuruşu 16.00 o saatten sonraki beğenileri almayız diye düşünüyorum hepinizi

Ben kupon gelmeden birşey konuşmayı sevmiyorum dost ama geldiğinde de hakkaniyetli şekilde davranacagimdan kimsenin şüphesi olmasin
Güzel düşünmüşsün dost

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
65,517
36,999
113

Beğeniye göreyse ben beğenmedim konu başını direk kupona baktık kardeşim

cenk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,397
8,163
113
Nerden baksan orda 500 küsür oran var yüklü basmamıştır. Ztn 1k bassa 500k dan fazlası yapar
O yüzden sordum zaten dost,,yüklü girilecek maçlar değil,,yani benim kalemimde bu tarz maçlara atılacak para 100tl 200tl vb rakamlardır
Oda bülten yokluğundan
Vakit geçirmelik

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,974
3,839
113
@Shellac bişey diyecekmisiniz artık kaç oldu bu yeter
Screenshot_2026-03-24-16-14-02-019_com.android.chrome-edit.jpg

cenk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,397
8,163
113

Hadi hayırlısı,,kazasız belasız bu 2 maçta gelsinde bari
Sonu güzel bitsin,,

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,201
6,308
113

Kupon kazansında gerisi halledilir dost