- 574
- 333
- 63
profilin gibiyim dost suandaozaman boşver nasip değilmiş
profilin gibiyim dost suandaozaman boşver nasip değilmiş
bizide terk ettiler ertesi gün kupon yaptık onuda kaybettik kaybetmeye mahkumuz üzme kendiniprofilin gibiyim dost suanda
ya kanka ben bi de anlamıyorum muhabbeti erkek soğuyunca geri dönebiliyor kız soğuyunca dönemiyor bu nasıl bi döngübizide terk ettiler ertesi gün kupon yaptık onuda kaybettik kaybetmeye mahkumuz üzme kendini
çünkü kıza talip cok erkeğe talip yok erkek yanlız kalır ve eski günlerini özler kız yanlız kalmaz etrafı kalabalıktır yerini doldururlar gerçekler acıdır dost boyle amaya kanka ben bi de anlamıyorum muhabbeti erkek soğuyunca geri dönebiliyor kız soğuyunca dönemiyor bu nasıl bi döngü
inan cok haklısınçünkü kıza talip cok erkeğe talip yok erkek yanlız kalır ve eski günlerini özler kız yanlız kalmaz etrafı kalabalıktır yerini doldururlar gerçekler acıdır dost boyle ama
hahahahaBaskanida etiketle kral onunda görüşleri onemli
neyse kafamı karıştırma nasipse zaten gelir gider seni bulur durduk yere 2x günah yemeyelimGeri dondurursun de geri giderse ne olacak. Gerci bi daha geri dondurursun sonsuzluk gibi
Arkadaşın kendini istemeyen bir kızın peşinden koştukça o kızın gözünde dahada küçülecek ve çok daha değersiz bir hale gelecek kızın gözünde kulağını cek arkadaşının yolunu cizsin o iş olmaz kendini dahada küçültmesin insanların gözündeselam arkadaslar bugün size başımdan gecen ve halen etkisinde kaldıgım bi olaydan bahsetmek istiyorum yardımınıza ve görüşlerinize ihtiyacım var, 1,5 yıllık bi ilişki, ilişki sürecinde sevgilisine allah gibi tapan bir kız, hikayenin sonunda erkeğin yüzünden ilişki bitmiş, kız 1,5 yılı unutup 2 haftada sevgili yapmış ve 2-3 ay beraberlik yaşamış, sonrasında ayrılmış, tabi ki erkekte o şekilde ufak dönemli başkasıyla bi ilişki yaşamış, 7-8 ay sonra 1,5 yıllık ilişkisiyle tekrar konuşmaya başlamış, erkek barışmayı çok istiyormuş, kız ona belirsizlik ve gel gitler yaşatıyormuş, erkek onu ne kadar istediğini belirtsede, kız ona soğudum ve istemiyorum, seni sevemiyorum, ayrıca güvenmiyorum demiş, kız, ona ailelerimiz tekrardan konuştuğumuzu bilmesin demiş, erkek ise kız istemediği için herşeyi yapmaya hazırmış, kızın annesini aramış durumu anlatmış ve kızın annesinin gönlünü almış, sonrasında kıza haber gitmiş, kız annemi aradın diye her yerden engellemiş, küfür etmiş ve defalarca kalp kırarar küfür etmiş ve numarasını değiştirecegini söylemiş, şimdi asıl soru şu erkek şuanda ne yapmalı
Kanka adam da kızdan ayrıldıktan sonra ilişki yapmış üstüne nasıl gül koklanıyor 😂unut gitsin dostum.
üstüne gül koklanmış
Bunun neyinin etkisi altında kaldın boşu boşuna okudukselam arkadaslar bugün size başımdan gecen ve halen etkisinde kaldıgım bi olaydan bahsetmek istiyorum yardımınıza ve görüşlerinize ihtiyacım var, 1,5 yıllık bi ilişki, ilişki sürecinde sevgilisine allah gibi tapan bir kız, hikayenin sonunda erkeğin yüzünden ilişki bitmiş, kız 1,5 yılı unutup 2 haftada sevgili yapmış ve 2-3 ay beraberlik yaşamış, sonrasında ayrılmış, tabi ki erkekte o şekilde ufak dönemli başkasıyla bi ilişki yaşamış, 7-8 ay sonra 1,5 yıllık ilişkisiyle tekrar konuşmaya başlamış, erkek barışmayı çok istiyormuş, kız ona belirsizlik ve gel gitler yaşatıyormuş, erkek onu ne kadar istediğini belirtsede, kız ona soğudum ve istemiyorum, seni sevemiyorum, ayrıca güvenmiyorum demiş, kız, ona ailelerimiz tekrardan konuştuğumuzu bilmesin demiş, erkek ise kız istemediği için herşeyi yapmaya hazırmış, kızın annesini aramış durumu anlatmış ve kızın annesinin gönlünü almış, sonrasında kıza haber gitmiş, kız annemi aradın diye her yerden engellemiş, küfür etmiş ve defalarca kalp kırarar küfür etmiş ve numarasını değiştirecegini söylemiş, şimdi asıl soru şu erkek şuanda ne yapmalı
e tamam koklamış işteKanka adam da kızdan ayrıldıktan sonra ilişki yapmış üstüne nasıl gül koklanıyor 😂
ilk kız yaptı ama hemde ayrıldıktan 2 hafta sonraKanka adam da kızdan ayrıldıktan sonra ilişki yapmış üstüne nasıl gül koklanıyor 😂
siz nasıl her sene şampiyon olma etkisinde kalıyorsanız bende bunun etkisinde kalıyorum dostBunun neyinin etkisi altında kaldın boşu boşuna okuduk
Sen anlamzsın boşver anlaman için beyin olması gerekir insanda 😂🤣Bunun neyinin etkisi altında kaldın boşu boşuna okuduk
Ne alaka şimdi yaş 15 misiz nasıl her sene şampiyon olma etkisinde kalıyorsanız bende bunun etkisinde kalıyorum dost