- 579
- 334
- 63
yan yanayken cok iyi ama kız sürekli sarılıp kokluyor yanından gidincede ters yapıyor o ne olacak peki broErkek siktiri yemiş kızı da çoktan kaybetmiş şimdi ısrara devam ederek erkekliğini de kaybedecek
yan yanayken cok iyi ama kız sürekli sarılıp kokluyor yanından gidincede ters yapıyor o ne olacak peki broErkek siktiri yemiş kızı da çoktan kaybetmiş şimdi ısrara devam ederek erkekliğini de kaybedecek
Kral seni istemeyen birine neden takılı kalıyorsun araya başka heriflerde girmiş siktir et artıkkız istemiyor bro önceden tapıyordu şuanda istemiyor ne yapsam ne etsem sevemiyorum seni diyor
Temas bagımlısıyan yanayken cok iyi ama kız sürekli sarılıp kokluyor yanından gidincede ters yapıyor o ne olacak peki bro
O palyaço benim.kanka özet geçeyim dedim hikayenin kahramanı benim aslında
Dostum ilişki laçkalaşmış barışsalar yada evlenseler ne olur çok uzun sürmez sevgi bitse dahi saygı olmalı saygının bittiği yerde bir cacık olmazkaçamıyor, kaçsa bile arkasına bakıyor
ahahah adam cevabı bile verirken aynı sekılde verıyorDostum ilişki laçkalaşmış barışsalar yada evlenseler ne olur çok uzun sürmez sevgi bitse dahi saygı olmalı saygının bittiği yerde bir cacık olmaz
Sorunun cevabı. Erkek hiçbir şey yapamazselam arkadaslar bugün size başımdan gecen ve halen etkisinde kaldıgım bi olaydan bahsetmek istiyorum yardımınıza ve görüşlerinize ihtiyacım var, 1,5 yıllık bi ilişki, ilişki sürecinde sevgilisine allah gibi tapan bir kız, hikayenin sonunda erkeğin yüzünden ilişki bitmiş, kız 1,5 yılı unutup 2 haftada sevgili yapmış ve 2-3 ay beraberlik yaşamış, sonrasında ayrılmış, tabi ki erkekte o şekilde ufak dönemli başkasıyla bi ilişki yaşamış, 7-8 ay sonra 1,5 yıllık ilişkisiyle tekrar konuşmaya başlamış, erkek barışmayı çok istiyormuş, kız ona belirsizlik ve gel gitler yaşatıyormuş, erkek onu ne kadar istediğini belirtsede, kız ona soğudum ve istemiyorum, seni sevemiyorum, ayrıca güvenmiyorum demiş, kız, ona ailelerimiz tekrardan konuştuğumuzu bilmesin demiş, erkek ise kız istemediği için herşeyi yapmaya hazırmış, kızın annesini aramış durumu anlatmış ve kızın annesinin gönlünü almış, sonrasında kıza haber gitmiş, kız annemi aradın diye her yerden engellemiş, küfür etmiş ve defalarca kalp kırarar küfür etmiş ve numarasını değiştirecegini söylemiş, şimdi asıl soru şu erkek şuanda ne yapmalı
ayrılık sürecinde dediklerinin hepsini yaşadım sorun bende mi bilmiyorum, spor yapıyorum işe git gel yapıyorum gerektiği yerde 12-14 saat çalışıyorum ama bir türlü etkisinden çıkamıyorum sürekli aklıma geliyor, başkasıyla konuşmaya başlayınca o aklıma geliyor, ve konuştugum kıza anında soguk yapıyorumkanka cok tanidik geldi bu hikaye acaba nerdennnn??? derken kendimdenmiş.. Aga yapman gerekeni söylüyorum zamana bırakmak. Daha buyuk problemlerin olunca geciyor. Örnek: birkaç milyon borcun olması. Kizi birak anne babanin bile sana guvenememesi, duzgun bir isin olmamasi vs
Oguz baba seni istemeyen birine böyle anlam yüklersen kızın gözünde sadece kendini değersizleştirirsin.Bilinçaltında o diyecek ki len bu nasıl adam köpek çekiyorum hala peşimde diyecek böyle adam mı olur diyecek.yapman gerekeni söylüyorum direk geçeceksin bu kızı başka şansın yok sana söylüyorum bu iş bitti.sosyal medyadan vs hikayesini bile açmayacaksın ancak böyle bir şansın olur ki olmasın o şansta boşveryan yanayken cok iyi ama kız sürekli sarılıp kokluyor yanından gidincede ters yapıyor o ne olacak peki bro
Bilirim o duyguyu. İnsan kopamıyor maalesefkaçamıyor, kaçsa bile arkasına bakıyor
Hiç bir erkek , bir kadın için eğilmeyi hak etmiyor öncelikle bunu söyleyeyim, nefret dahi etmem o tip kadınlardan , küfür etmek , en kolayı tabi engellemek falan , büyük olasılık kız bipolar ya da narsist kurtulduğuna şükretsin , şükür namazı kılsın ... Aşk diye bir şey yoktur en güzeli sevdadır ki bu devirde ender rastlanır bir durum , şimdi böyle beylik laflar ediyorum ya bakmayın bana lal oldum, eğildim, büküldüm, ziyan oldum, çok geceler ettim terminal banklarında kimin için diye sorun hadi ,..... Değmiyor dostum hele ki bir kadın için asla , insan kendine söz geçiremezmiş ama ben yandım eller yanmasın dizeleri geliyor aklıma yenilmeyin , duygu ile hormanlar arasında sıkışıp kalmış aşk adını koyduğunuz şeye.. 🙏🥺💔selam arkadaslar bugün size başımdan gecen ve halen etkisinde kaldıgım bi olaydan bahsetmek istiyorum yardımınıza ve görüşlerinize ihtiyacım var, 1,5 yıllık bi ilişki, ilişki sürecinde sevgilisine allah gibi tapan bir kız, hikayenin sonunda erkeğin yüzünden ilişki bitmiş, kız 1,5 yılı unutup 2 haftada sevgili yapmış ve 2-3 ay beraberlik yaşamış, sonrasında ayrılmış, tabi ki erkekte o şekilde ufak dönemli başkasıyla bi ilişki yaşamış, 7-8 ay sonra 1,5 yıllık ilişkisiyle tekrar konuşmaya başlamış, erkek barışmayı çok istiyormuş, kız ona belirsizlik ve gel gitler yaşatıyormuş, erkek onu ne kadar istediğini belirtsede, kız ona soğudum ve istemiyorum, seni sevemiyorum, ayrıca güvenmiyorum demiş, kız, ona ailelerimiz tekrardan konuştuğumuzu bilmesin demiş, erkek ise kız istemediği için herşeyi yapmaya hazırmış, kızın annesini aramış durumu anlatmış ve kızın annesinin gönlünü almış, sonrasında kıza haber gitmiş, kız annemi aradın diye her yerden engellemiş, küfür etmiş ve defalarca kalp kırarar küfür etmiş ve numarasını değiştirecegini söylemiş, şimdi asıl soru şu erkek şuanda ne yapmalı
yani sen kısacası diyorsun ki zamana ihtiyacın var ve bu zaman içerisinde kızı sal, başka biriyle tanış, e denedim kanka olmuyor aqOguz baba seni istemeyen birine böyle anlam yüklersen kızın gözünde sadece kendini değersizleştirirsin.Bilinçaltında o diyecek ki len bu nasıl adam köpek çekiyorum hala peşimde diyecek böyle adam mı olur diyecek.yapman gerekeni söylüyorum direk geçeceksin bu kızı başka şansın yok sana söylüyorum bu iş bitti.sosyal medyadan vs hikayesini bile açmayacaksın ancak böyle bir şansın olur ki olmasın o şansta boşver
zamana değil senin kabullenmeye ihtiyacın var.o da zamanla oluryani sen kısacası diyorsun ki zamana ihtiyacın var ve bu zaman içerisinde kızı sal, başka biriyle tanış, e denedim kanka olmuyor aq
Bu durumun zamanla alakası yok bağlanma duygusu hakim olmuşzamana değil senin kabullenmeye ihtiyacın var.o da zamanla olur
gece gündüz alkol alıyorum bi bardakta senin için içicem çıkamıyorum etkisinden ben böyle biri değildim ne yaptınız lan banaHiç bir erkek , bir kadın için eğilmeyi hak etmiyor öncelikle bunu söyleyeyim, nefret dahi etmem o tip kadınlardan , küfür etmek , en kolayı tabi engellemek falan , büyük olasılık kız bipolar ya da narsist kurtulduğuna şükretsin , şükür namazı kılsın ... Aşk diye bir şey yoktur en güzeli sevdadır ki bu devirde ender rastlanır bir durum , şimdi böyle beylik laflar ediyorum ya bakmayın bana lal oldum, eğildim, büküldüm, ziyan oldum, çok geceler ettim terminal banklarında kimin için diye sorun hadi ,..... Değmiyor dostum hele ki bir kadın için asla , insan kendine söz geçiremezmiş ama ben yandım eller yanmasın dizeleri geliyor aklıma yenilmeyin , duygu ile hormanlar arasında sıkışıp kalmış aşk adını koyduğunuz şeye.. 🙏🥺💔
Zaman diye bir şey yoktur dostum kendini kandırma zaman demek mesafe demek, zaman demek ayrılık demek, zaman demek alışmak demek, zaman demek unutmak demek !yani sen kısacası diyorsun ki zamana ihtiyacın var ve bu zaman içerisinde kızı sal, başka biriyle tanış, e denedim kanka olmuyor aq