- 48,464
- 19,967
- 113
Üstü kalsın deyip bırakacaksın🙏
Üstü kalsın deyip bırakacaksın🙏
60 -70 farklı manita mı ziyaaaa, 1 tanesine bile çıkma teklif etmedin mi, yalanına vereyim birader 🤣Lan yemişim tribini istememesini.Bir kız istemiyorsa istemediğini geçtim en ufak şekilde soğuk davranış bile yapıyorsa kralın kızı olsa eyvallahım olmaz işine baksın.Bu yaşıma kadar abartısız yemin olsun belki 60-70 farklı manitam olmuştur 1 tanesine bile çıkma teklifi yada ilk adımı attıysam Allah belamı versin.He neredeyse alayı takılmalıktı şu anda düzenli bir ilişkim var bir süredir nasip olursa 1 seneye belki yuva kurarım.Olursa olur olmazsa oturupta ağlamam.Ne aşklar yaşadığımızı sandık ne insanlar gördük alayı yalan.Omurganız olsun bir kız istemiyorsa zorlamayın aw işinize önünüze bakın
Eskiden bir şey olamazselam arkadaslar bugün size başımdan gecen ve halen etkisinde kaldıgım bi olaydan bahsetmek istiyorum yardımınıza ve görüşlerinize ihtiyacım var, 1,5 yıllık bi ilişki, ilişki sürecinde sevgilisine allah gibi tapan bir kız, hikayenin sonunda erkeğin yüzünden ilişki bitmiş, kız 1,5 yılı unutup 2 haftada sevgili yapmış ve 2-3 ay beraberlik yaşamış, sonrasında ayrılmış, tabi ki erkekte o şekilde ufak dönemli başkasıyla bi ilişki yaşamış, 7-8 ay sonra 1,5 yıllık ilişkisiyle tekrar konuşmaya başlamış, erkek barışmayı çok istiyormuş, kız ona belirsizlik ve gel gitler yaşatıyormuş, erkek onu ne kadar istediğini belirtsede, kız ona soğudum ve istemiyorum, seni sevemiyorum, ayrıca güvenmiyorum demiş, kız, ona ailelerimiz tekrardan konuştuğumuzu bilmesin demiş, erkek ise kız istemediği için herşeyi yapmaya hazırmış, kızın annesini aramış durumu anlatmış ve kızın annesinin gönlünü almış, sonrasında kıza haber gitmiş, kız annemi aradın diye her yerden engellemiş, küfür etmiş ve defalarca kalp kırarar küfür etmiş ve numarasını değiştirecegini söylemiş, şimdi asıl soru şu erkek şuanda ne yapmalı
Kardeşim yaşın kaç bilmiyorum ama gerçekten ciddi ilişki dediğim yıllar süren ilişkimizde oldu.Bitince ne oldu?Bizim için ölen biten kadın 3 ay sonra önüne bakıp hayatına birini aldı.Bu işler böyle olur.Senin için ölüp bitenler vakti geldiğinde senin için en uzak insanlar olur.Yaş geçtikçe bu dediğimi anlarsın.Bir kadın için evlenmediysen ortada çocuğun yoksa dert yanıp üzülmek benim gözümde dünyanın en büyük aptallığıdır.Gidip annene üzül annene dost ol bu hayatta seni koşulsuz şartsız seven bir kadın arıyorsan odur.Ha bu demek olmuyor ki armut gibi ilişki içinde kıza her türlü adiliği yap şunu et önüne bak diye.İlişki içinde adam ol delikanlı ol karakterli ol ama eyvallahında olmasın.Baktın olmuyor mu canını sıkıpta Karalar bağlama önüne bak Allah hayırlısını böyle kılmış de geç.O kızdan daha medet umma o seni çoktan gözden çıkarmış.Yaprak dalından kopmuş sonbahar bahaneymiş misali.O kızla zaten beraberde olsan daha ray tutmaz o yüzden koy göte bülbül öte.Bak dalgana önüne bırak bunları düşünecek dert edecek kadar uzun değil hayatbunun adı omurgasızlık değil dost bunun adı vazgeçememe, onu dünyanın merkezine koymak anladın mı kendi ağzınla söylüyorsun takılmalık yaşadım diyorsun illaki bizde yaşadık, ama şuanda ciddi ilişin biterse ( inşallah bitmez ) o zaman görürsün anyayı konyayı
İster inan ister inanma yarabandı çokta çükümdesin.Senin gibi maymun değiliz oğlum giderimiz çok şükür hat safada sen yorma kafanı 😂60 -70 farklı manita mı ziyaaaa, 1 tanesine bile çıkma teklif etmedin mi, yalanına vereyim birader 🤣
Biz hiçbir yerde harcanmayız yavrum sen canını sıkma.Ezan okundu bak geçte camii önüne bi iki dilencilik sen yap sevdiğin iş nede olsa 😂Adam playboy yaa, harcanıyo buralarda.
Ayıptır arkadasım,iftira alçaklıktır.Biz hiçbir yerde harcanmayız yavrum sen canını sıkma.Ezan okundu bak geçte camii önüne bi iki dilencilik sen yap sevdiğin iş nede olsa 😂
Senin gibi onun bunun çıkardıklarını kucağıma alıyorum diye diyorsan bunu sende haklısın 😂Ayıptır arkadasım,iftira alçaklıktır.
sana ben mı ogreteyım bu saaten sonra ?
erkegin o*spusu olmuşsun zaten..
Gir dedeye 500X 1000X yakalarsan rahatlarsınselam arkadaslar bugün size başımdan gecen ve halen etkisinde kaldıgım bi olaydan bahsetmek istiyorum yardımınıza ve görüşlerinize ihtiyacım var, 1,5 yıllık bi ilişki, ilişki sürecinde sevgilisine allah gibi tapan bir kız, hikayenin sonunda erkeğin yüzünden ilişki bitmiş, kız 1,5 yılı unutup 2 haftada sevgili yapmış ve 2-3 ay beraberlik yaşamış, sonrasında ayrılmış, tabi ki erkekte o şekilde ufak dönemli başkasıyla bi ilişki yaşamış, 7-8 ay sonra 1,5 yıllık ilişkisiyle tekrar konuşmaya başlamış, erkek barışmayı çok istiyormuş, kız ona belirsizlik ve gel gitler yaşatıyormuş, erkek onu ne kadar istediğini belirtsede, kız ona soğudum ve istemiyorum, seni sevemiyorum, ayrıca güvenmiyorum demiş, kız, ona ailelerimiz tekrardan konuştuğumuzu bilmesin demiş, erkek ise kız istemediği için herşeyi yapmaya hazırmış, kızın annesini aramış durumu anlatmış ve kızın annesinin gönlünü almış, sonrasında kıza haber gitmiş, kız annemi aradın diye her yerden engellemiş, küfür etmiş ve defalarca kalp kırarar küfür etmiş ve numarasını değiştirecegini söylemiş, şimdi asıl soru şu erkek şuanda ne yapmalı
eyvallahKardeşim yaşın kaç bilmiyorum ama gerçekten ciddi ilişki dediğim yıllar süren ilişkimizde oldu.Bitince ne oldu?Bizim için ölen biten kadın 3 ay sonra önüne bakıp hayatına birini aldı.Bu işler böyle olur.Senin için ölüp bitenler vakti geldiğinde senin için en uzak insanlar olur.Yaş geçtikçe bu dediğimi anlarsın.Bir kadın için evlenmediysen ortada çocuğun yoksa dert yanıp üzülmek benim gözümde dünyanın en büyük aptallığıdır.Gidip annene üzül annene dost ol bu hayatta seni koşulsuz şartsız seven bir kadın arıyorsan odur.Ha bu demek olmuyor ki armut gibi ilişki içinde kıza her türlü adiliği yap şunu et önüne bak diye.İlişki içinde adam ol delikanlı ol karakterli ol ama eyvallahında olmasın.Baktın olmuyor mu canını sıkıpta Karalar bağlama önüne bak Allah hayırlısını böyle kılmış de geç.O kızdan daha medet umma o seni çoktan gözden çıkarmış.Yaprak dalından kopmuş sonbahar bahaneymiş misali.O kızla zaten beraberde olsan daha ray tutmaz o yüzden koy göte bülbül öte.Bak dalgana önüne bırak bunları düşünecek dert edecek kadar uzun değil hayat
aleyküm selam da ne alaka hocamKamil koç arabasında kavga çıktı kavgada bir bayan mavimciye seni şikayet edeceğim dedi o esnasında kadın neden ve geldiniz dedi mavimciye arabada bağırma dedi o esnasında diğer yolcular bayan haklı dedi muallebiciye sen şoförün yanına oturdum dedi mavimci bana bağiramassin dedi arabayı durdurup dedi şoföre sonuç bir kaza olmadan sağselamet memleketimize geldik.selamunaleyküm hepherkese
Tamam ziyaİster inan ister inanma yarabandı çokta çükümdesin.Senin gibi maymun değiliz oğlum giderimiz çok şükür hat safada sen yorma kafanı 😂
Onu siktir edip yoluna bakmalı. Yoksa ilerde her aşamada ağlayan sen olursun. Karakter koyun az.selam arkadaslar bugün size başımdan gecen ve halen etkisinde kaldıgım bi olaydan bahsetmek istiyorum yardımınıza ve görüşlerinize ihtiyacım var, 1,5 yıllık bi ilişki, ilişki sürecinde sevgilisine allah gibi tapan bir kız, hikayenin sonunda erkeğin yüzünden ilişki bitmiş, kız 1,5 yılı unutup 2 haftada sevgili yapmış ve 2-3 ay beraberlik yaşamış, sonrasında ayrılmış, tabi ki erkekte o şekilde ufak dönemli başkasıyla bi ilişki yaşamış, 7-8 ay sonra 1,5 yıllık ilişkisiyle tekrar konuşmaya başlamış, erkek barışmayı çok istiyormuş, kız ona belirsizlik ve gel gitler yaşatıyormuş, erkek onu ne kadar istediğini belirtsede, kız ona soğudum ve istemiyorum, seni sevemiyorum, ayrıca güvenmiyorum demiş, kız, ona ailelerimiz tekrardan konuştuğumuzu bilmesin demiş, erkek ise kız istemediği için herşeyi yapmaya hazırmış, kızın annesini aramış durumu anlatmış ve kızın annesinin gönlünü almış, sonrasında kıza haber gitmiş, kız annemi aradın diye her yerden engellemiş, küfür etmiş ve defalarca kalp kırarar küfür etmiş ve numarasını değiştirecegini söylemiş, şimdi asıl soru şu erkek şuanda ne yapmalı
Ya bak evlat yaşın kaç bilmiyorum fakat kadın dediğin su şişesi gibi iş iş çöpe at sen diyorsunki bu su şişesini yıkayıp yıkayıp doldurup doldurup içeceğim diyorsun kirlenmiş bir şişede mikrop olur seni veba yapar bu hastalığın antibiyotiği yok anla yok geberpi gidersin hastalıktan git kendine temiz bir su damacana bul kapağı hiç açılmamış bulamasan mahalle bakkalına git orda vardır dolapta akıllı ol aklını başına al Yoksa pisliiğe gömüllürsünselam arkadaslar bugün size başımdan gecen ve halen etkisinde kaldıgım bi olaydan bahsetmek istiyorum yardımınıza ve görüşlerinize ihtiyacım var, 1,5 yıllık bi ilişki, ilişki sürecinde sevgilisine allah gibi tapan bir kız, hikayenin sonunda erkeğin yüzünden ilişki bitmiş, kız 1,5 yılı unutup 2 haftada sevgili yapmış ve 2-3 ay beraberlik yaşamış, sonrasında ayrılmış, tabi ki erkekte o şekilde ufak dönemli başkasıyla bi ilişki yaşamış, 7-8 ay sonra 1,5 yıllık ilişkisiyle tekrar konuşmaya başlamış, erkek barışmayı çok istiyormuş, kız ona belirsizlik ve gel gitler yaşatıyormuş, erkek onu ne kadar istediğini belirtsede, kız ona soğudum ve istemiyorum, seni sevemiyorum, ayrıca güvenmiyorum demiş, kız, ona ailelerimiz tekrardan konuştuğumuzu bilmesin demiş, erkek ise kız istemediği için herşeyi yapmaya hazırmış, kızın annesini aramış durumu anlatmış ve kızın annesinin gönlünü almış, sonrasında kıza haber gitmiş, kız annemi aradın diye her yerden engellemiş, küfür etmiş ve defalarca kalp kırarar küfür etmiş ve numarasını değiştirecegini söylemiş, şimdi asıl soru şu erkek şuanda ne yapmalı
Oto Poka konu açmayın artık ya ciddenselam arkadaslar bugün size başımdan gecen ve halen etkisinde kaldıgım bi olaydan bahsetmek istiyorum yardımınıza ve görüşlerinize ihtiyacım var, 1,5 yıllık bi ilişki, ilişki sürecinde sevgilisine allah gibi tapan bir kız, hikayenin sonunda erkeğin yüzünden ilişki bitmiş, kız 1,5 yılı unutup 2 haftada sevgili yapmış ve 2-3 ay beraberlik yaşamış, sonrasında ayrılmış, tabi ki erkekte o şekilde ufak dönemli başkasıyla bi ilişki yaşamış, 7-8 ay sonra 1,5 yıllık ilişkisiyle tekrar konuşmaya başlamış, erkek barışmayı çok istiyormuş, kız ona belirsizlik ve gel gitler yaşatıyormuş, erkek onu ne kadar istediğini belirtsede, kız ona soğudum ve istemiyorum, seni sevemiyorum, ayrıca güvenmiyorum demiş, kız, ona ailelerimiz tekrardan konuştuğumuzu bilmesin demiş, erkek ise kız istemediği için herşeyi yapmaya hazırmış, kızın annesini aramış durumu anlatmış ve kızın annesinin gönlünü almış, sonrasında kıza haber gitmiş, kız annemi aradın diye her yerden engellemiş, küfür etmiş ve defalarca kalp kırarar küfür etmiş ve numarasını değiştirecegini söylemiş, şimdi asıl soru şu erkek şuanda ne yapmalı
sanane kardeşim rahatsız oluyorsan girme okumaOto Poka konu açmayın artık ya cidden