- 12,471
- 3,674
- 113
Kimler dağıtım nasıl oluyor birde eşit olsun4 kişi sıkı takip yaptı 1i yarım yamalak yaptı
Son kişi için kararsız kaldım eger digeri de olsun derseniz onu da ekleyeceğim
Kimler dağıtım nasıl oluyor birde eşit olsun4 kişi sıkı takip yaptı 1i yarım yamalak yaptı
sıkı takıb yabanlar olsun4 kişi sıkı takip yaptı 1i yarım yamalak yaptı
Kimle o yarım yamalak takip eden ver gitsin ayıb olmasin4 kişi sıkı takip yaptı 1i yarım yamalak yaptı
Kendime yorum yapmışım laKimle o yarım yamalak takip eden ver gitsin ayıb olmasin
Dostum ben yok muyum@sseyhan
@Aktas25
@RamizAmca
@kedicik
Bunlar sürekli takip edenler @KANSIZ dostumuz da yarım yamalak takip etti eger kabul ederseniz onu da eklerim yok derseniz 4 kişi olacak takip eden
Benim kendi düşüncem dosy acikcasi en baştan beri takip edenlere haksızlık cnku 3.adim bitince geldi yani 4.adim da@sseyhan
@Aktas25
@RamizAmca
@kedicik
Bunlar sürekli takip edenler @KANSIZ dostumuz da yarım yamalak takip etti eger kabul ederseniz onu da eklerim yok derseniz 4 kişi olacak takip eden
1. Adımdan son adıma burda mıydın dostDostum ben yok muyum
Beyler idam mi ediliyom yasamaya devam mi@sseyhan
@Aktas25
@RamizAmca
@kedicik
Bence en dgru liste acikvssi kimsenin hakkı yenmesin@sseyhan
@Aktas25
@RamizAmca
@kedicik
Dayiii herşey sayı saymak degilBenim kendi düşüncem dosy acikcasi en baştan beri takip edenlere haksızlık cnku 3.adim bitince geldi yani 4.adim da
sıkı takıb kım yabmıssa hak o dur@sseyhan
@Aktas25
@RamizAmca
@kedicik
Dost kusura bakma ben hak geçmesin diye kabul etmedimBeyler idam mi ediliyom yasamaya devam mi
3. Adımda geldikde sonucta takip ettik xaten listede 1. Adım yapaio ,3 4 5 de olmayanlar var1. Adımdan son adıma burda mıydın dost
Aynen sadece ikimiz vardık ilk 2 adimda sonra gelen geldiİlk 2 adimda Aktaş ben vardım