- 3,573
- 2,233
- 113
Adam yolladıgına dair dekontu var istersen özelden atsın çok merak ediyorsan 🙂 kışkırtmaya gerek yok kimseyiDeveci daha samimi geldi sana inanmıyorum daha öncede çocuğa aynısını yaptın banlaninca damladin
Adam yolladıgına dair dekontu var istersen özelden atsın çok merak ediyorsan 🙂 kışkırtmaya gerek yok kimseyiDeveci daha samimi geldi sana inanmıyorum daha öncede çocuğa aynısını yaptın banlaninca damladin
Öyle olmuyor 1,60-1,803kda çerez parası gibi bari 5 olaydi iyidi
Valla senden harbiyim buna eminim küfür etmicem tabiki de sen sinsi ve kendini kurnaz zanneden bi zatsınSen kimsin bana inanıcan zırto attım parasını kaybol
Yoo demedin deveciye deseydin ya paranı aldın diye madem biliyorsunBen konunun orasında değildim hatta vermediyse nasıl dolandırıcı bu demedim mi
Amacı tahrik etmekValla senden harbiyim buna eminim küfür etmicem tabiki de sen sinsi ve kendini kurnaz zanneden bi zatsın
Bilmiyoruz inanıyoruzAbi vermesinler vermesinler kac yıldır forumdayiz bizim başımıza neden gelmedi bu olaylar ya kimin ne olduğunu bilmiyoruzmu
@Daimon zırtoı Kamil faln argo sayılmıyor mu reisSen kimsin bana inanıcan zırto attım parasını kaybol
Başkan bilir kişi üye olarak atasın beni hallederimBence ikisinde de suç var alış veriş yapmayacaklar yapacaklarsa da burda ağlamayacaklar
Bu nasıl bi üslup.. 🧐Sen kimsin bana inanıcan zırto attım parasını kaybol
😅🤣🤣Bu nasıl bi üslup.. 🧐
Ben kimsenin tarafı değilim huzur bozmak gibi bir niyetim yokKardeşim seni tanımıyorum lakin burada sözü edilen kişileri çok iyi tanıyorum hiçbiri yalan konuşacak insanlar değil senden ricam konuda huzur olsun
Ya dolandırıcı diyorlar yeter ama elimde belge var atayım size bakın allah aşkınaBu nasıl bi üslup.. 🧐
eskiden olsaydı makina123 dosyaya el atar tgde sesliye çeker ayarı verir gönderirdiAmacı tahrik etmek