- 19,484
- 10,831
- 113
Kardeşim bu git yavAnladım abisi
Kardeşim bu git yavAnladım abisi
Sen nye ban yedin yineBaskette baya fark oluşmuş paok salmaz ins
Doğru siz bu formun gediklisisin bazen dinlemek lazım siziDolandırıcı olmayana dolandırıcı demeyiz Sana dedik mi mesela
Agam tatsızlık çıkarmayalım mümkünse olur mu
Kaç gün yoktu demekki ban yemiş gene rekora koşuyor puhahaSen nye ban yedin yine
Gelsinde hesap sorup banlayacak demek kiYav shellaca kanitlariyla yazdım ana hesabını banlamadikar yan hesabını banladilar niye acaba
Maç öncesi Bam Adebayo ya 83.5 üste 100k oynadim. Fena kacti dostDun nba para dağıttı valla sen kaçırdın mı
Bi tam liste alabilir miyimDolandırıcı olmayana dolandırıcı demeyiz Sana dedik mi mesela
Ne dedim agbiAgam tatsızlık çıkarmayalım mümkünse olur mu
İyi yapmissin hiç değilse tek gole iade olur 2 gol bu mac için risk teşkil ederdi1.5 üst 2.39 da onu düşündüm de vazgeçtim geri reis
Özelden sövüyor demeknkş millete pyahhaKaç gün yoktu demekki ban yemiş gene rekora koşuyor puhaha
Yok la o adam dolandırıcı değildi param vardı 250 atmıştı biraz sorumluydu saseceHu hu Kanuni1458 de dolandırıcıymış pardon 1453
Hayırlı işlerBol şans küçüğü büyüğü olmaz
Dolandırıcının babasıYok la o adam dolandırıcı değildi param vardı 250 atmıştı biraz sorumluydu sasece
Biz o listeyi yapsak bizi banlarlar be Tahirim puahahaBi tam liste alabilir miyim
En büyük dolandırıcılardanYok la o adam dolandırıcı değildi param vardı 250 atmıştı biraz sorumluydu sasece
Muhabbetteyim canım naberHayırlı işler
RulingBi tam liste alabilir miyim