- 56,344
- 16,435
- 113
Bol şans diliyorum dostumHerkese selamlar dostlar.. 4 adım yapalım hedefe ulaşırsak 5 dosya ödül atalım 50₺ 🤔🤔
Bol şans diliyorum dostumHerkese selamlar dostlar.. 4 adım yapalım hedefe ulaşırsak 5 dosya ödül atalım 50₺ 🤔🤔
Yağmayacak var mısın iddaayaYarım wona kalmaz kan emici yağacak konuya
Bende kadir olayımKardeşim en azından kan emiciler gelmiyor bizim olduğumuz konuya öyle düşün biz Eşrefe iyilik yapıyoruz sen Gürdal ol ben Müslüm erhanda Faruk olsun
Dun lakers macina ne var ne yok bastim ilk yari 110 sayi cikar dedim adamlar 1 perde 37 attılar ikinci yari 140 sayi attılar yine aklıma geldi sinirlendim bak puaha@Erhan2121 sende para vardır bi konu aç roll diye orda sohbet edelim bu konuyu çok dağıttık harbi
bol şanss eşreffHerkese selamlar dostlar.. 4 adım yapalım hedefe ulaşırsak 5 dosya ödül atalım 50₺ 🤔🤔
Metinde Kenan olsunBende kadir olayım![]()
elimdekileri verip aldım hevesimiKim ki sana zararı yoksa elleme herkesin bi meşkalesi var takılsın
Dur Ban yersin sinirlenmeDun lakers macina ne var ne yok bastim ilk yari 110 sayi cikar dedim adamlar 1 perde 37 attılar ikinci yari 140 sayi attılar yine aklıma geldi sinirlendim bak puaha
173.5 üst 100 misli 🤣Kaç bekliyoz
Senin sersefil olup konudan gitmeni istemiyorum. Allahtan korkarım yoksa bahse girerdim.Yağmayacak var mısın iddaaya
Metin kenan olursa ben kamera olurumMetinde Kenan olsun
Ne derini kardeş anlamakta şuan zorluk yaşıyorum19 mesajda forumu cozmussun reis sende derinsin
3 gün önce üye olmussun herkesi tanıyon diyor şimdi anladın mıNe derini kardeş anlamakta şuan zorluk yaşıyorum
O gelmiş sayılır zatenBasket az kaldi o gelsin bari arsenal maçıni takip edelim
Fark çok salabilirler belli olmaz baskette hersey olur dostO gelmiş sayılır zaten