- 33,277
- 33,654
- 113
1
1 gole iade 2 gole wonTebrikler arsenal 2 gol mü lazım
1 gole iade 2 gole wonTebrikler arsenal 2 gol mü lazım
Bol şans sigara1
1 gole iade 2 gole won
Kim pasif sakallıPasif üye kıyamet alametidir
kardeşim sana 50 kere söylendi o elemanla iş yapma diyeEnes kardeşim sana dediğimi halletmedin valla seni beklim dünden beri
Atm çekim yok mu başka hesaba paslarsin çözümsüz muyokya kuveytte 180 yapıkredide 40 k paramız var ama ikiside fast yaptırmıyor sitelerw atamiyoriz kaldik mal gibi
Şükür iyiyim elhamdülillahArif efendi naber şfşşffş
Daim olsun inşallah 🙏🏻Şükür iyiyim elhamdülillah
Kim o elaman kanuni1453 mükardeşim sana 50 kere söylendi o elemanla iş yapma diye
sen yine gidip aynı adama çarpıldıysan ben ne yapabilirim
Leverkusen shick yok en golcü oyuncusu yedek ama arsenal kadro alev alev hiç değilse iade olur insArsenal 1-1 bitecek iy
kuveyt atmsi yok yapıkredide max cekim 15 onuda gece cektim yoksa simdiye kupon paylaşırdım ztnAtm çekim yok mu başka hesaba paslarsin çözümsüz mu
Aha Erhan döçdçfşfdşLeverkusen shick yok en golcü oyuncusu yedek ama arsenal kadro alev alev hiç değilse iade olur ins
Ortak ATM'den çek 300 500 komisyon gitssin6kuveyt atmsi yok yapıkredide max cekim 15 onuda gece cektim yoksa simdiye kupon paylaşırdım ztn
Ben de arsenal galibiyet bekliyom kuponu gördüm genel 1 üst arsenal atarsa iyi olurLeverkusen bir gol
Dünkü ATl maçına dönerLeverkusen shick yok en golcü oyuncusu yedek ama arsenal kadro alev alev hiç değilse iade olur ins
Bol şans diliyorum 😁Ben de arsenal galibiyet bekliyom kuponu gördüm genel 1 üst arsenal atarsa iyi olur
Mesajı ve sevabı az olan üyelerdirKim pasif sakallı