- 18,996
- 13,053
- 113
Çözüm varyokya kuveytte 180 yapıkredide 40 k paramız var ama ikiside fast yaptırmıyor sitelerw atamiyoriz kaldik mal gibi
Çözüm varyokya kuveytte 180 yapıkredide 40 k paramız var ama ikiside fast yaptırmıyor sitelerw atamiyoriz kaldik mal gibi
Benim taştaşlarim bile ondan adamdır aynı kalibre de değilizSabh birde Tahire laf ediyor üste çıkıyor görsen bir
Yüz yok ona para gelsin yeter ne demişler umrunda olmaz biz laf vurunca da adam mı öldürdüm sanki diyorArsız utanmaz herif.
KimAbi 4 k dolandırdı beni dün nasıl zararı yok son paramı elimden aldı
Ben sana bu yüzden frbeet tarzı bonuslar alma diyordum kac tane sitede paran kaldi az parada değil bonussuz saglam sitelerden oyna artik valla yazıktırhayir temsilcilerini tek tek buldum sırayla yazıyorum bugunde bi arkadaş numara gönderdi ama kullanıcı adımı yazdığım an direkt engelleniyorum![]()
Makina aklıma şey geldi diğer bankalarda kredin varsa o kredileri boşalt küvetten borç ode yap o da oluryokya kuveytte 180 yapıkredide 40 k paramız var ama ikiside fast yaptırmıyor sitelerw atamiyoriz kaldik mal gibi
Sen adamın kralısın 🙏🏻Benim taştaşlarim bile ondan adamdır aynı kalibre de değiliz
Adamdaki tek suç kriteri adam öldürmek demek ki. Onun dışındakileri suç saymıyor.Yüz yok ona para gelsin yeter ne demişler umrunda olmaz biz laf vurunca da adam mı öldürdüm sanki diyor
Ruling Reşat bey
Seni unuttuk pardonSen adamın kralısın 🙏🏻
Bol şansLimite takıldık..neyse enerji bozmayalım devammEkli dosyayı görüntüle 942904
Bol sansLimite takıldık..neyse enerji bozmayalım devammEkli dosyayı görüntüle 942904
Ne kadar dolandırıcı varsa ne hak yiyen varsa ona bacağım girsinAbi 4 k dolandırdı beni dün nasıl zararı yok son paramı elimden aldı
Bol şans diliyorum dostumLimite takıldık..neyse enerji bozmayalım devammEkli dosyayı görüntüle 942904
Aynen öyleAdamdaki tek suç kriteri adam öldürmek demek ki. Onun dışındakileri suç saymıyor.
Bol bol şans 100 ne ara 6 k oldu 🤣Limite takıldık..neyse enerji bozmayalım devammEkli dosyayı görüntüle 942904
İnsNe kadar dolandırıcı varsa ne hak yiyen varsa ona bacağım girsin
Rahat ollll 🙏🏻Seni unuttuk pardon