- 21,976
- 18,185
- 113
Bu üyenin, tam profilini kimlerin görebileceğini sınırlar.
Bu üyenin, tam profilini kimlerin görebileceğini sınırlar.
Dur kanka şimdi Tahir kankam ikimize beşer k rol açtırır yaslan arkanaVarsa durum bı miktar bende dolandirabilirim ağamı
Mahalle karısı gibisin la at ağzı bilmediğin konu hakkında yorum yapmaOha lan bu kadar olur 🤣 dün biz tahirle aramızda yorumlaşıyorduk para muhabbetine. Ben de dedim ki tahire paradan konuşuyoruz işte acil dedim hadi birini dolandır diyip güldüm gitmiş o yorumu beğenmiş bu ruling🤣 kendi mesleğini görünce göğsümü kabardı artık nedir gitmiş o yorumu beğenmiş anlamadım muhabbetimiz yok şimdi sen ismi söyleyince beğeni aklıma geldi demiştim kendi kendime bu bunu niye beğendi demek kendi mesleğiymiş 🤣
Bol şans kral 👑Açıkta kupon var gelmesi halinde mumkunati var agamEkli dosyayı görüntüle 942915
Terket konuyu zenginler giremez konuya pauahAçıkta kupon var gelmesi halinde mumkunati var agamEkli dosyayı görüntüle 942915
3 maca da kg oyna yüzde 99 gelir@Barrios kanzi 10kya fb falan varmı bildigin sen biliyorsun bonusları az çok uclye sallayalım
Niye dolandırdın adamı dostundu ya sözdeMahalle karısı gibisin la at ağzı bilmediğin konu hakkında yorum yapma
Bide bana laf ediyorsunTerket konuyu zenginler giremez konuya pauah
Açıkta kupon var gelmesi halinde mumkunati var agamEkli dosyayı görüntüle 942915

Ne dolandırması kamil verdim parasınıNiye dolandırdın adamı dostundu ya sözde
Ya olum benimi bekliyorsunuz tartışmak için bi durun arakafas
01.00 de gelmesi halinde kuponu atarım