- 33,277
- 33,654
- 113
Fark yok aralarında gelir zatenValla ya 69 du yada 70 ti hatırlamıyorum yarim saattir konuda hersey konusuldu
Fark yok aralarında gelir zatenValla ya 69 du yada 70 ti hatırlamıyorum yarim saattir konuda hersey konusuldu
Yetiş ya Arif Efendi HazretleriLa hepinizn kuponu mu var ağlıcm yetiş ya Ali Hızır kim varsa
Kendi evinde 3 4 tane atarda suan galibiyet çok zorAna para için evet de kötü oynuyor
Ben prensip sahibiyim kuponum varsa rol takip etmem puahaLa hepinizn kuponu mu var ağlıcm yetiş ya Ali Hızır kim varsa
Yine kandırıldık özel orandır belki dedim hwhdsToteme gerek yok gelmeyeceği için salladım öyle bir kupon yok😂
Ben de utanmazin önde gideniyim aynı anda 5 roll takip ederim dost.Ben prensip sahibiyim kuponum varsa rol takip etmem puaha
Cok üzüldüm bizi herkeslen bir tutuyor herhal pauahBen de utanmazin önde gideniyim aynı anda 5 roll takip ederim dost.
Sayi oldugunda yazsana dostTop bizim
baktık bonus yok ana parayla vuruşlara başladık bismillah diyelimHikaye anlatıyorlar 20 defa çekim yaptık Kemal ile en son limit 10tl yaptılar yine no bonis olmadım. Ödeme yapıyor. Ama cok üstüne gitmemek lazım. Al kaç yapacaksın. Soho gibi üstüne gidersen sürekli yüksek çekersen patlar bi yerde

İroni yaptım dost bazıları için lafımız hem meclis hem konu dışıdırCok üzüldüm bizi herkeslen bir tutuyor herhal pauah