- 56,348
- 16,438
- 113
Kumarı bırakmana sevindim darısı bizim başımızaHer zaman öyleydi ki kanka
Kumarı bırakmana sevindim darısı bizim başımızaHer zaman öyleydi ki kanka
İkisünide yapıyorum kardeşim maça bakıyoruz 3 sayı kaldı gelmesine gelğnce tebriği eder sonrakine bol şans dileriz napalım saniye saniye yazı mı yazlımŞimdi sen roll takip ediyon
Sohbet mı ediyon
Bı düsün
Milletin konusunu işgal etmeyelim la rahatsızlar galiba herkese bol şans%200 artırıldı bu sistem ama sorma
Kral seni severim de konu sahibi rahatsız olursa bunu dile getirir zaten biz ömrümuzde kac tane rol takip etmisiz ki adamı seviyoruz diye konusuna girdik birak ta o senin yerine konussunTebrikler @EşrefTEK80
AnlaşıldıKral seni severim de konu sahibi rahatsız olursa bunu dile getirir zaten biz ömrümuzde kac tane rol takip etmisiz ki adamı seviyoruz diye konusuna girdik birak ta o senin yerine konussun
Zaten bakıyoruz takip ediyoruz kardeşim de her dk saniye yazmak yerine arada bilgisini veriyoruz maçın durumunu sohbeti kesipKral seni severim de konu sahibi rahatsız olursa bunu dile getirir zaten biz ömrümuzde kac tane rol takip etmisiz ki adamı seviyoruz diye konusuna girdik birak ta o senin yerine konussun
Biz eskiden sırf muhabbet için konu açardık abi paramız yokken bari iki muhabbetimiz olsun insanız sonuçta saniye saniye maci takip edip yazmak nedir 5 10 dakika da bir bakılır yazılırZaten bakıyoruz takip ediyoruz kardeşim de her dk saniye yazmak yerine arada bilgisini veriyoruz maçın durumunu sohbeti kesip
3
4
9
4diye sayı mı saymak lazım sadece robot gibi
@Shellac @Başkan Ya yeni konu açılsın , ya losers konusu devam etsin. Millet muhabbet edecek konu arıyor. Bu şekilde olmuyor. Bilgi alışverişi gibi bir konu açın orada konuşalımKral seni severim de konu sahibi rahatsız olursa bunu dile getirir zaten biz ömrümuzde kac tane rol takip etmisiz ki adamı seviyoruz diye konusuna girdik birak ta o senin yerine konussun