Alışıksın halbukiBi an ban yedim diye korktum puaha
Maç önümüzde açık zaten dost. Buraya maçın her atmosferini yazmak yerine konuda gırgır, şamata yapmak daha evladır bence. Yoksa keyfi kalmıyor rolün.Biz eskiden sırf muhabbet için konu açardık abi paramız yokken bari iki muhabbetimiz olsun insanız sonuçta saniye saniye maci takip edip yazmak nedir 5 10 dakika da bir bakılır yazılır
Şu adamı da banlamayın artık kabuslar görüyorBi an ban yedim diye korktum puaha
Aynen bencesde öyle @EşrefTEK80 rahatsız ise bu durumdan söylesin başka yere giderizMaç önümüzde açık zaten dost. Buraya maçın her atmosferini yazmak yerine konuda gırgır, şamata yapmak daha evladır bence. Yoksa keyfi kalmıyor rolün.
PuhahahhaŞu adamı da banlamayın artık kabuslar görüyor
Roller eglence için vakit geçsin güzel muhabbetler oluşsun diye açılır zaten ama zamanlan bu rollerde sadece sayi saymak olarak görmeye başladılar hadi at bastır 40 dakika hadi 3 dakika 5 dakikaMaç önümüzde açık zaten dost. Buraya maçın her atmosferini yazmak yerine konuda gırgır, şamata yapmak daha evladır bence. Yoksa keyfi kalmıyor rolün.
Roller eglence için vakit geçsin güzel muhabbetler oluşsun diye açılır zaten ama zamanlan bu rollerde sadece sayi saymak olarak görmeye başladılar hadi at bastır 40 dakika hadi 3 dakika 5 dakika
Sohbet iyidirAynen bencesde öyle @EşrefTEK80 rahatsız ise bu durumdan söylesin başka yere gideriz
Bol şansGelirse son adım yapar çıkarız dostlar Ekli dosyayı görüntüle 942935
Hadi bakalim rastgeleGelirse son adım yapar çıkarız dostlar Ekli dosyayı görüntüle 942935
Bol şansGelirse son adım yapar çıkarız dostlar Ekli dosyayı görüntüle 942935
Bol şans diliyorum dostumGelirse son adım yapar çıkarız dostlar Ekli dosyayı görüntüle 942935
Tek dez avantaj fark çok olması 39 sayı kalıyor son pere son dk 3lük attı iyi olduHadi bakalim rastgele
Ücreti mukabilinde baht duası veya şans temennisi istiyormusun dost. Bol şansGelirse son adım yapar çıkarız dostlar Ekli dosyayı görüntüle 942935
Sayı duası yeterli hocamÜcreti mukabilinde baht duası veya şans temennisi istiyormusun dost. Bol şans