- 33,277
- 33,654
- 113
Genel 10 sayı hemde takım değil5 dk da 10 sayı olmadi 😀
Genel 10 sayı hemde takım değil5 dk da 10 sayı olmadi 😀
Aynen reis varsa bu 50₺ ateşleseneEşref geçmiş olsun ya yüz tl ye mi düştün
Canlari isteyince 2 dakika 15 attılar sonrası gelmedi basket iste her zamn ki halleri gecmis olsun dost5 dk da 10 sayı olmadi 😀
Ne zaman bi basketbol bahsi alsam mola geliyor sonrası şaka gibi bitiyor5 dk da 10 sayı olmadi 😀
Özellikle nba bole çok sayi çıkınca direk mola önlem alıyorlarNe zaman bi basketbol bahsi alsam mola geliyor sonrası şaka gibi bitiyor
Bol şansGelirse 5 kişiye ödül atarız.. gelmezse de geceyi kapatırız herkese bol şanslar dostlar. Basketten tiksindim vallahi benEkli dosyayı görüntüle 942956
Bol şans diliyorum dostumGelirse 5 kişiye ödül atarız.. gelmezse de geceyi kapatırız herkese bol şanslar dostlar. Basketten tiksindim vallahi benEkli dosyayı görüntüle 942956
Olurmu olur bir takım gol atarsa hemen rakip karşılık verir bolsansGelirse 5 kişiye ödül atarız.. gelmezse de geceyi kapatırız herkese bol şanslar dostlar. Basketten tiksindim vallahi benEkli dosyayı görüntüle 942956
Bol bol şansGelirse 5 kişiye ödül atarız.. gelmezse de geceyi kapatırız herkese bol şanslar dostlar. Basketten tiksindim vallahi benEkli dosyayı görüntüle 942956
Ben bodonun rahat ilk yari 1.5 ust olur diye düşünüyordum ama bu 3 macta bol gollü geçecek diye hissiyat var bende oluru var gibi 20 ye kadar 1 er gol olursa gelir kuponDünkü bayern ve atl maçları gibi olsun
Bir keresinde hiç unutmam son 13 saniye 67 -65 onde oynadığım takım önde faul yaptilar mola, 2 de 0 attilar mola dep 3 luk attilar mola, ev kacirdi mola, dep atti bitti 67-70. 13 saniyede neler yapıyorlar böyle mucize gibi skorkar. Miktar ufakti zaten de ama normal yatsa koymaz adama bu kadar.Özellikle nba bole çok sayi çıkınca direk mola önlem alıyorlar
Dünkü gibi 20.45 maçları alt 23 maçları üstBen bodonun rahat ilk yari 1.5 ust olur diye düşünüyordum ama bu 3 macta bol gollü geçecek diye hissiyat var bende oluru var gibi 20 ye kadar 1 er gol olursa gelir kupon
Dünkü çok gol olunca bugün acaba hepsi alt olur mu. Diğer gibi hep 3.5 üst duruyor maçlarBen bodonun rahat ilk yari 1.5 ust olur diye düşünüyordum ama bu 3 macta bol gollü geçecek diye hissiyat var bende oluru var gibi 20 ye kadar 1 er gol olursa gelir kupon
Bol şanslar umarım bu gelirde zararın çıkar basketten kaybettiğini futboldan kazanirsinGelirse 5 kişiye ödül atarız.. gelmezse de geceyi kapatırız herkese bol şanslar dostlar. Basketten tiksindim vallahi benEkli dosyayı görüntüle 942956
Valla suan fazla maclara oynama yapamazlar arsenal maci belliydi kısır geçeceği ama bu 3 mac akar bence dune bakmazlarDünkü çok gol olunca bugün acaba hepsi alt olur mu. Diğer gibi hep 3.5 üst duruyor maçlar