- 33,277
- 33,654
- 113
Bilmem hayırlı haberle geldin mi diye puahahaNiye ki hahshs
Bilmem hayırlı haberle geldin mi diye puahahaNiye ki hahshs
Eyvallah kesene bereket sondaki gireceğim yerine göreceğim demek istedin sanırım dost puahahLosers
Malatyali
Marley
Faruk
Erhan
Dostlara selam...
3-4 dostumuz dışarda kaldı haliyle herkese destek olamıyorum ama çekim geldikten sonra ufak miktar bir kupon daha yapicam gelirse dışarıda kalan dostları de gireceğim.
Dm kırmızı mı spspsppBilmem hayırlı haberle geldin mi diye puahaha
Hakeden aldıLosers
Malatyali
Marley
Faruk
Erhan
Dostlara selam...
3-4 dostumuz dışarda kaldı haliyle herkese destek olamıyorum ama çekim geldikten sonra ufak miktar bir kupon daha yapicam gelirse dışarıda kalan dostları de gireceğim.
Yok be uyumuşum ben arsenal berabere kalmışBilmem hayırlı haberle geldin mi diye puahaha
Son dk odaYok be uyumuşum ben arsenal berabere kalmış
Kesen bereketli, en kötü bahsin iadeli olsun dost, teşekkür ederim.Losers
Malatyali
Marley
Faruk
Erhan
Dostlara selam...
Bu arkadaşlar bana özelden IBAN atsınLosers
Malatyali
Marley
Faruk
Erhan
Dostlara selam...
3-4 dostumuz dışarda kaldı haliyle herkese destek olamıyorum ama çekim geldikten sonra ufak miktar bir kupon daha yapicam gelirse dışarıda kalan dostları da goreceğim.
Göremedim bayılmışım iftar ağır geldi herhaldeSon dk oda
Kesene bereket dostLosers
Malatyali
Marley
Faruk
Erhan
Dostlara selam...
3-4 dostumuz dışarda kaldı haliyle herkese destek olamıyorum ama çekim geldikten sonra ufak miktar bir kupon daha yapicam gelirse dışarıda kalan dostları da goreceğim.
Real Show yapıyor dünkü gibi oldu 20ö45 maçları alt 23 maçları üstGöremedim bayılmışım iftar ağır geldi herhalde
Valverde dünkü adebayo performansını gösteriyorReal Show yapıyor dünkü gibi oldu 20ö45 maçları alt 23 maçları üst
Valla yanıyorValverde dünkü adebayo performansını gösteriyor
Eyw yeri dolsun dost@Faruk653465 dostumuz ulaşacak ödül sahiplerine. Çekim beklemeye alındı ödemeyi bekliyorum
Afiyet olsun Erhan emmiEyw yeri dolsun dost