- 89,059
- 17,952
- 113
Kesene bereket Eşref@Faruk653465 dostumuz ulaşacak ödül sahiplerine. Çekim beklemeye alındı ödemeyi bekliyorum
Kesene bereket Eşref@Faruk653465 dostumuz ulaşacak ödül sahiplerine. Çekim beklemeye alındı ödemeyi bekliyorum
Acun Ilıcalı gibiher adımı anlatıyorsun maşallah puahahaÇekim geldi
City üst idi diğer mac tutmuş olacaktı psg yenerse yatırdığım 2.5+500 tl kazanmış olucam hshshdReal Show yapıyor dünkü gibi oldu 20ö45 maçları alt 23 maçları üst
Afiyet olsun AtammmmAcun Ilıcalı gibiher adımı anlatıyorsun maşallah puahaha
Sen 2500 kazanmıs gibi say +500 ü yok say kupon içerdeCity üst idi diğer mac tutmuş olacaktı psg yenerse yatırdığım 2.5+500 tl kazanmış olucam hshshd
Liste yaptık olanı yazdik 1 2 kisi dışarıda kaldi yapacak birsey yok esref yine devam edip ulaşır onlara daAfiyet olsun Erhan emmi
Belliydi dost bu günlerde para olmamasi kötü isteReal Show yapıyor dünkü gibi oldu 20ö45 maçları alt 23 maçları üst
Eşref tektir Acun çifttirAcun Ilıcalı gibiher adımı anlatıyorsun maşallah puahaha
Aynen yavBelliydi dost bu günlerde para olmamasi kötü iste
2500 zaten kendi paramdi nasıl kazanmış sayicam hshshsSen 2500 kazanmıs gibi say +500 ü yok say kupon içerde
🙏🏻🙏🏻Liste yaptık olanı yazdik 1 2 kisi dışarıda kaldi yapacak birsey yok esref yine devam edip ulaşır onlara da
Kumarda Para kaybetmemek kazanmaktır dost sende kybetmemiş Olcan2500 zaten kendi paramdi nasıl kazanmış sayicam hshshs
2 adım daha atarım gelirse zarar yazdı bugün maalesefKumarda Para kaybetmemek kazanmaktır dost sende kybetmemiş Olcan
Ödüller sahiplerine iletildi@Faruk653465 dostumuz ulaşacak ödül sahiplerine. Çekim beklemeye alındı ödemeyi bekliyorum
Ne anladık o zamanKumarda Para kaybetmemek kazanmaktır dost sende kybetmemiş Olcan
Ne anladık o zaman
Emeğine sağlıkÖdüller sahiplerine iletildi
Kesene bereket @EşrefTEK80
Yemişim keyfini keyif dediğin stresss sıkıntımiKeyfi yeter