- 26,606
- 12,576
- 113
ben oynadım ona normaldirLa kanka ball sıçtı oyuna görmüyonmu eşşeği kötü başlsdı 3 faul yaptı kenara çekti ben böyle kötü başladığı maç yakın zamanda hatırlamıyorum
ben oynadım ona normaldirLa kanka ball sıçtı oyuna görmüyonmu eşşeği kötü başlsdı 3 faul yaptı kenara çekti ben böyle kötü başladığı maç yakın zamanda hatırlamıyorum
Siz kendinizi kandırımaya devam edinAga sen yol yakınken bırak bu spor işlerini
Valla denk gelmiş kardo baya sıçtı bildiğimin ötesinde berbat performansben oynadım ona normaldir
Geçmiş olsun ilk kez yatmiyoruz izledim iyi baslasaydi farklı olurdu kötü başlayınca farklı yerlere gitti istahirim gelseydi çok krsl olacaktı ödemelerim vardı nerdeyse kafa kafaya gidecekti harbi gece gece moralım çok bozuldu o e lamelo maç başı orlando her attığı girmiş taraftar çıldırmış adam gidiyor logodan üçlük deniyor bir denedi kaçtı 2. yi denedi kaçtı koç çıldırdı aldı maçtan onu sonra da mal mal 2 hucum hucum faul yaptı
Defans yapsada 30 sayı fark atması bna hiç normal gelmedi bide hornets agar favoriykenYok la deli gibi defans yapıyor orlando valla normal
Oda olur inşTeşekkürler ben won zannediyordum kardeşim
Adam çok yetenekli ama yıldız olamamasının nedeni bu işte 3 maç acayip oynar 4. Maç maçı katlederLa kanka ball sıçtı oyuna görmüyonmu eşşeği kötü başlsdı 3 faul yaptı kenara çekti ben böyle kötü başladığı maç yakın zamanda hatırlamıyorum
Hep favori kaybediyorDefans yapsada 30 sayı fark atması bna hiç normal gelmedi bide hornets agar favoriyken
Doğru söylüyonGeçmiş olsun ilk kez yatmiyoruz izledim iyi baslasaydi farklı olurdu kötü başlayınca farklı yerlere gitti is
Geçmiş olsunbuda son parayla oynadığım maç son periyot kaç sayı atmışlar 2 sayıdan yattı barem bir ara 198.5 dı Ekli dosyayı görüntüle 959857
Keşke futbol oynasanHornets maçı iy 107.5 üst kuponumuz... Gelirse son bir kupon daha yaparız 3 kişiye 2k atarız bol şanslar
Allah bereket
İsminiz azizmi ??