- 2,899
- 973
- 113
Oyshh@EşrefTEK80 benim için Indiana maçına ilk per 56 üst alır mısın?
Oyshh@EşrefTEK80 benim için Indiana maçına ilk per 56 üst alır mısın?
Kanal d yi ara Eşref abiyle görüşecektim de puahha@EşrefTEK80 reisim hafiften uyku. Geldi biz sana nasil ulasacagizmusadeni istesem
AhahahahahhahaKanal d yi ara Eşref abiyle görüşecektim de puahha
Ödül geldi kral kesene bereket seninde eline sağlık @EkitikeeUlan reis ne ödül atmışım sana da ya 21k oldu bugün sana attigim ödül 🤣🤣
Babaaa herkes ahtapot yiyecek sayende ahahah5 kişinin ödül gonderildi. @Ekitikee dostumuz ödül sahiplerine ulaşacak. 13 kişiye ulaşmış olduk bugün de 8k dağıtım yaptik. Yeter mi yetmezzz devammmm.. dostlar kimsesiz kalmayacak devamm 😀
Kesene bereket kral tekrardan alonedark attım diğer 4 kişi ulasabilir bekliyorum5 kişinin ödül gonderildi. @Ekitikee dostumuz ödül sahiplerine ulaşacak. 13 kişiye ulaşmış olduk bugün de 8k dağıtım yaptik. Yeter mi yetmezzz devammmm.. dostlar kimsesiz kalmayacak devamm 😀
Cok guzel orani var kesin yatar bu ikinci çeyrek 65.5 ust falan girilir@EşrefTEK80 benim için Indiana maçına ilk per 56 üst alır mısın?
Garibanın babasi Eşref baba5 kişinin ödül gonderildi. @Ekitikee dostumuz ödül sahiplerine ulaşacak. 13 kişiye ulaşmış olduk bugün de 8k dağıtım yaptik. Yeter mi yetmezzz devammmm.. dostlar kimsesiz kalmayacak devamm 😀
Uyuya kalma5 kişinin ödül gonderildi. @Ekitikee dostumuz ödül sahiplerine ulaşacak. 13 kişiye ulaşmış olduk bugün de 8k dağıtım yaptik. Yeter mi yetmezzz devammmm.. dostlar kimsesiz kalmayacak devamm 😀
Reis biri sensin ha unutma 😀😀Kesene bereket kral tekrardan alonedark attım diğer 4 kişi ulasabilir bekliyorum
baba geliyormu kupon
Ulaştım dostum attım iban
Hadi iyi uykular sanaUlaştım dostum attım iban
Eyv kral biliyom 😀Reis biri sensin ha unutma 😀😀