Şurada 1700 kalmış ahahaha @EşrefTEK80 onun yeri belli aslında dost ahahahahaBen 3 kisiyi seçip ödülü atarken sizlerde bunu getirin dostlar. 20k daha çekim verdik bu arada 😀😀 176k çekim bugün Ekli dosyayı görüntüle 952996
Hadi bir milyon yap sen şunuBen 3 kisiyi seçip ödülü atarken sizlerde bunu getirin dostlar. 20k daha çekim verdik bu arada 😀😀 176k çekim bugün Ekli dosyayı görüntüle 952996
Kötü görünüyor demiŞurada 1700 kalmış ahahaha @EşrefTEK80 onun yeri belli aslında dost ahahahaha
2 kişi dışarıda kaldık yetimlerin babasıMryk, marley, sinano63 . 3 dostumuza ödül... Mr dosta atiyorum hak sahibi arkadaşlara ulaşır. 21 kişiye ulaşmış olduk . Umarım yeterli olmuştur 😀😀 herkesin emeğine sağlık
Ellerine saglik kazancin daim olsun konu ile alakasi olmayan sinanoe ne alaka onu anlamadim sadece ama sen bilirsin tabiki dostMryk, marley, sinano63 . 3 dostumuza ödül... Mr dosta atiyorum hak sahibi arkadaşlara ulaşır. 21 kişiye ulaşmış olduk . Umarım yeterli olmuştur 😀😀 herkesin emeğine sağlık
Evet dost 2 adıma hafta sonuna mutlu gireriz @EşrefTEK80 ahahahahKötü görünüyor demi
Kesene bereket kardo daim olsunMryk, marley, sinano63 . 3 dostumuza ödül... Mr dosta atiyorum hak sahibi arkadaşlara ulaşır. 21 kişiye ulaşmış olduk . Umarım yeterli olmuştur 😀😀 herkesin emeğine sağlık
@sinano63 kesene bereket bol şansEllerine saglik kazancin daim olsun konu ile alakasi olmayan sinanoe ne alaka onu anlamadim sadece ama sen bilirsin tabiki dost