Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 10k Hedef 30k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,386
5,921
113
Abi görürsen mesajı tepki gosterirmissin
Al iste kardesim adam bilerek yapıyor sence 20 tane bildirim atıyorsun görmeme sansi var mi belli ihtiyacın cok ki ısrar ediyorsun zaten kimse keyfi roll takip etmez anlıyorum ama bırak başkalarının senin üzerinden ego kasmasina izin verme iyi niyet böyle bisey degil sen de anlamış olman lazim bosver bırak konuyu kendine yazik

Ezel345

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,866
1,565
113
Al iste kardesim adam bilerek yapıyor sence 20 tane bildirim atıyorsun görmeme sansi var mi belli ihtiyacın cok ki ısrar ediyorsun zaten kimse keyfi roll takip etmez anlıyorum ama bırak başkalarının senin üzerinden ego kasmasina izin verme iyi niyet böyle bisey degil sen de anlamış olman lazim bosver bırak konuyu kendine yazik
Kusura bakma haklısın saol ihtiyacaimiz olmasa burda yazmayiz zaten

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,386
5,921
113
Kusura bakma haklısın saol ihtiyacaimiz olmasa burda yazmayiz zaten
Anlıyorum ben seni burda senle dalga geçenlere bakma yarin 10 kisi 500 dağıtım ac hepsi sana kanka kral ceker bak burda @Victorosimhen le herkes dalga geçti her konuda acim yemek yiyemedim yaziyordu ne laflar yedi adam sonra vurgun yapti su kadar kişiye dağıtım yapacam diye hepsi kanka kral o sonunda vurdun neler neler yani burdaki insanların yuzde 80 i bulunduğu kabin şeklini alir kimsenin dediğine aldırış etme ama kimsenin de senin üzerinden ego kasmasina müsade etme kardesim

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,508
37,776
113
Anlıyorum ben seni burda senle dalga geçenlere bakma yarin 10 kisi 500 dağıtım ac hepsi sana kanka kral ceker bak burda @Victorosimhen le herkes dalga geçti her konuda acim yemek yiyemedim yaziyordu ne laflar yedi adam sonra vurgun yapti su kadar kişiye dağıtım yapacam diye hepsi kanka kral o sonunda vurdun neler neler yani burdaki insanların yuzde 80 i bulunduğu kabin şeklini alir kimsenin dediğine aldırış etme ama kimsenin de senin üzerinden ego kasmasina müsade etme kardesim
Güzel düşüncen

Ezel345

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,866
1,565
113
Saol abi birgün nasip olursa bende güzel sağlam roll acacam bana hatırlat sen 1. Sin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...