- 9,795
- 8,108
- 113
.Söz konusu para olunca aklı gidiyo milletin hemen kendini öne atma isteği sabırla beklemek yok
.Söz konusu para olunca aklı gidiyo milletin hemen kendini öne atma isteği sabırla beklemek yok
Sen maç vermiştin galiba zaten adam sana 1 k cepte dedi fazla üsteleme istersen kral eşref cepte dedi zaten atsr@EşrefTEK80 abi ilk defa senden ödül almak isterim takipte ettim inşallah seviniriz
Senle beraber verdik ya dayı@Enişte maçı senmi vermisti
Bende kadir gidin havyar yiyin ahtapot yiyin😅Siz hepiniz @EşrefTEK80 💥
ohoo sen ne diyorsun bunlar o paraya adam öldürür bileYav adam kör sanki oda biliyor kim takip etti 10 yaşında çoçuk gibi bende bende demeye gerek varmı
Ramiz Amca vardi 10 tane etiket atti 1 dakikada onun kupon oynandi goze carpip o yuzden fayda saglayabiliyorYav adam kör sanki oda biliyor kim takip etti 10 yaşında çoçuk gibi bende bende demeye gerek varmı
Günün sözüSöz konusu para olunca aklı gidiyo milletin hemen kendini öne atma isteği sabırla beklemek yok
Yok ben vermedim maç benim verdiğimi oynamadı @EşrefTEK80Sen maç vermiştin galiba zaten adam sana 1 k cepte dedi fazla üsteleme istersen kral eşref cepte dedi zaten atsr
Maci ben vetdimSen maç vermiştin galiba zaten adam sana 1 k cepte dedi fazla üsteleme istersen kral eşref cepte dedi zaten atsr
5 yaparsa tam oluyor@EşrefTEK80 5 kisi yap bari hepimiz dağılalım gerçi yine açıkta kalan olur mu bilmiyorum
Bende onu diyecektim bu maç mizim macmiydi diyeSenle beraber verdik ya dayı
Olur@EşrefTEK80 5 kisi yap bari hepimiz dağılalım gerçi yine açıkta kalan olur mu bilmiyorum
Derozan cok severiz dost5 yaparsa tam oluyor
Dogru daha atmayak bende attimEtiket üstüne etiket
Ne diyim kirve Allah bu hallere düşürmesin diyelim yadırgamayalım başımızda bitmesin sjdkkfohoo sen ne diyorsun bunlar o paraya adam öldürür bile![]()