- 49,338
- 54,145
- 113
Harbimi ben şaka yapıyorsun zannettim 46 dikiş nedirKesim yapıyorum la ben memlekette orman işi
Harbimi ben şaka yapıyorsun zannettim 46 dikiş nedirKesim yapıyorum la ben memlekette orman işi
Yok ya kesim motoru kullanıyorum ağaçtan sekince sol bacagima vurdu kesti attı işteHarbimi ben şaka yapıyorsun zannettim 46 dikiş nedir
Mac verim mi abi uzmanim puahaDostlar herkese selamlar.. lütfen akşam üzeri olduğu gibi konuyu tartışma ile berbat hale getirmeyelim.. @Shellac reis kurallara aykırı değilse eğer , katılmak isteyenler basketbol müsabakası belirtsin kafama yatan maçı oynayip tutması halinde direkt 1k atalım maçı veren kişiye
Büyük geçmiş olsun dostYok ya kesim motoru kullanıyorum ağaçtan sekince sol bacagima vurdu kesti attı işte
Bol sansDostlar herkese selamlar.. lütfen akşam üzeri olduğu gibi konuyu tartışma ile berbat hale getirmeyelim.. @Shellac reis kurallara aykırı değilse eğer , katılmak isteyenler basketbol müsabakası belirtsin kafama yatan maçı oynayip tutması halinde direkt 1k atalım maçı veren kişiye
Sağol dost eksik olmaBüyük geçmiş olsun dost
Zora girdi7.12de 31 sayi lazim