Oynamadın demi 😂😂Eşref hayırlı olsun @EşrefTEK80
Forumda aktifiz sana yemin ederim bir odul alsak adamların içinde kalıyor demekki ben neden bugüne kadar kim ödül alırsa alsın tek kelime etmedim veya gozum kalmadi ayıptır günahtır artik iyice pokunu çıkardılarBazıları tineri tten çekmiş bugün
Kuponu at takipleyelimOli kuponu ilk perden yattı zaten onu bosverelim. Bir kupon yaptım gelirse tek atacam gelirse 5 kişiye 500 atacam. Abi bastan dedim ki herkes yazsın içinden bir kisinin dediğini sececem dedim. Oynamadiklarim niye oynamadin diyor hangi birini oynayalım abi paramız yok hepsini oynayacak kadar 🤣🤣
Kupon ne dost takip edelimOli kuponu ilk perden yattı zaten onu bosverelim. Bir kupon yaptım gelirse tek atacam gelirse 5 kişiye 500 atacam. Abi bastan dedim ki herkes yazsın içinden bir kisinin dediğini sececem dedim. Oynamadiklarim niye oynamadin diyor hangi birini oynayalım abi paramız yok hepsini oynayacak kadar 🤣🤣
Paramız mı bitti 😁Oli kuponu ilk perden yattı zaten onu bosverelim. Bir kupon yaptım gelirse tek atacam gelirse 5 kişiye 500 atacam. Abi bastan dedim ki herkes yazsın içinden bir kisinin dediğini sececem dedim. Oynamadiklarim niye oynamadin diyor hangi birini oynayalım abi paramız yok hepsini oynayacak kadar 🤣🤣