- 2,864
- 957
- 113
@EşrefTEK80 basketmi bakalim
Kesene bereketÖdül sahipleri @Mhakca dosta inan iletsin dostlar. Ödüller gonderildi
Tabikide shamrock 1.5 ustDostlar maçlari yazın . Ama niye secmedin demek yok. Sadece içinden bir tanesini alabiliyorum
O zaman yazmam🤣🤣Dostlar maçlari yazın . Ama niye secmedin demek yok. Sadece içinden bir tanesini alabiliyorum
Seni ipliyormu boş yapma insan ol burda sana yazmadım araya girmeYaw niye anlamiyorsun adam seni iplemio kaçtır rol de sana kuruş atmadi
Dostlar maçlari yazın . Ama niye secmedin demek yok. Sadece içinden bir tanesini alabiliyorum
Basketbol oynuyorum reis . Belirtmiştim zaten basket üye konu başındaTabikide shamrock 1.5 ust
Ben bise istemedim ki hiç Br zaman rolde takip etmemSeni ipliyormu boş yapma insan ol burda sana yazmadım araya girme
BankoDostlar maçlari yazın . Ama niye secmedin demek yok. Sadece içinden bir tanesini alabiliyorum
.Dostlar maçlari yazın . Ama niye secmedin demek yok. Sadece içinden bir tanesini alabiliyorum
Zenginler rol takip etmez puhahaBen bise istemedim ki hiç Br zaman rolde takip etmem
Bak ezelden fırça yedim gordun mu🤣🤣
bence 194ten alt daha mantıklı sanki
Tamam reis bakiyom.jemenBasketbol oynuyorum reis . Belirtmiştim zaten basket üye konu başında