- 3,832
- 1,406
- 113
Sen öyle oyna ağa ne diyimbence 194ten alt daha mantıklı sanki
Sen öyle oyna ağa ne diyimbence 194ten alt daha mantıklı sanki
cok yuksek barem dururlarSen öyle oyna ağa ne diyim
Reis valla onu takip ediyordum Allah var. Bekledim 170 olmasiniBarem 176 oldu ve feci hizlandilar
Abi bunu alİzlanda 1. Lig fjolnir Reykjavik 190.5 üst abi
@EşrefTEK80
Alakası yok çok parasiz kaldım ama forum hayatımda hiç takip etmedimZenginler rol takip etmez puhaha
Yahahaha nasibimiz varmisUlan ne zaman oynadigimi bile unuttum şimdi 10k yükledim bir baktım bir anda kasa 19k oldu 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 952845
Maşallah Allah başka dert vermesin puahhaUlan ne zaman oynadigimi bile unuttum şimdi 10k yükledim bir baktım bir anda kasa 19k oldu 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 952845
Abi dediğimi al İzlanda üst fjolnirReis valla onu takip ediyordum Allah var. Bekledim 170 olmasini
Tebrikler diyelimUlan ne zaman oynadigimi bile unuttum şimdi 10k yükledim bir baktım bir anda kasa 19k oldu 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 952845
Tebrik ederim seniAlakası yok çok parasiz kaldım ama forum hayatımda hiç takip etmedim
Ahahah aninda getirdim.bak😆Ulan ne zaman oynadigimi bile unuttum şimdi 10k yükledim bir baktım bir anda kasa 19k oldu 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 952845
Bende Per başından beri bakıyorum kral beklediğimden daha da hızlı çıktı bu Per umarım kazandırır sanadaReis valla onu takip ediyordum Allah var. Bekledim 170 olmasini
Şuan 188.5 al abiEşref abi fjolnir maçı üst beni dinle gelmezse bı daha yazmam