Biktim cidden ya ondan surekli surekliForumda sürekli güvenlik doğrulaması oluyor sizde de oylemi
Bende sadece bende oluyor sanmıştımForumda sürekli güvenlik doğrulaması oluyor sizde de oylemi
Bende de öyleForumda sürekli güvenlik doğrulaması oluyor sizde de oylemi
Bendede var cok gicikBende sadece bende oluyor sanmıştım
Sürekli sayfa yeniliyor sorgulamada 1.2 dk sürüyor kopuyozBende sadece bende oluyor sanmıştım
Reis sitelerde dahi oluyor bende o dogrulama mevzusu bugün başladı birdeSürekli sayfa yeniliyor sorgulamada 1.2 dk sürüyor kopuyoz
Igrenc bir mevzuReis sitelerde dahi oluyor bende o dogrulama mevzusu bugün başladı birde
Tenis çok uzun dşdşdşdşShelton tenis maçı var bari rolde her maç olsun puahha
Ne kadar ortak yönümüz var güzel baaayyaaanBende de öyle
Aynen kral bide o çıktı bakalım daha neler çıkacak😀Reis sitelerde dahi oluyor bende o dogrulama mevzusu bugün başladı birde
He yaaaa kral,,çoookk gıcıkkReis sitelerde dahi oluyor bende o dogrulama mevzusu bugün başladı birde
Asker mi edecen la sabaha kadar bizi skdkfShelton tenis maçı var bari rolde her maç olsun puahha
Daha mac soylemem.kusum sana soyledigim 3 macda geldi 😆 sen secccReis sitelerde dahi oluyor bende o dogrulama mevzusu bugün başladı birde
5g zamazingosu yüzünden sjssjAynen kral bide o çıktı bakalım daha neler çıkacak😀