- 26,401
- 16,419
- 113
Onlarda da aynı sorun var. Play off tecrübeleri yok. Batı yarı finalleri çok zevkli geçer ama bu seneTahminimce spursde wemby sağlam olurlarsa bu yıl alabilirler
Onlarda da aynı sorun var. Play off tecrübeleri yok. Batı yarı finalleri çok zevkli geçer ama bu seneTahminimce spursde wemby sağlam olurlarsa bu yıl alabilirler
sakin ol dost sakin@Wiskas şuanda yanımda olacaksın sana elimin tersi
İle bir işleyeceğim üfff kahkaha attıkça küfür katsayısı artıyor hiç götün kaşınmıyor mu be kardeşim ?
Kim alır senceOnlarda da aynı sorun var. Play off tecrübeleri yok. Batı yarı finalleri çok zevkli geçer ama bu sene
Nefret etsem de en büyük favori okc batıda. Umarım elenirler ama zorKim alır sence
Hiç sevmem bende ins alamazlarNefret etsem de en büyük favori okc batıda. Umarım elenirler ama zor
Dost bu tayfa degismedi en iyi 6.oyuncu odulunu de kendime verdim son rol icin tebrikler tekrardan kazancin daim olsunDaha once alamayip takip eden @Wiskas @KaRaa @Devecibey @yldrm2706 bi de cok yazmasa da takipte olan @AnthonyEdwards var. Onlar olsun öncelik 5 kisi
Wolves alsın isterim de bi maçı bi maçına tutmuyo adamların. Bi maç dünyanın en iyi takımı gibi oynayıp diğer maç çemişgezekspor gibi oynuyolarHiç sevmem bende ins alamazlar
Surekli faul alacagim diye kendini atan SGA'ya mvp verecekler bi deNefret etsem de en büyük favori okc batıda. Umarım elenirler ama zor
Yok gobert salağı var valla benim gönlümde Spurs var hiç yatirmadilar beni ne alsam geldiWolves alsın isterim de bi maçı bi maçına tutmuyo adamların. Bi maç dünyanın en iyi takımı gibi oynayıp diğer maç çemişgezekspor gibi oynuyolar
Valla hiç beğenmiyorum itiSurekli faul alacagim diye kendini atan SGA'ya mvp verecekler bi de
Gobert in tek olayı savunma. Öyle salak falan da değil hala ligin en iyi 2 savunmacısından biriYok gobert salağı var valla benim gönlümde Spurs var hiç yatirmadilar beni ne alsam geldi
Kesene bereket baba sağolYildirim2706, karaa, deveci,wiskas, antont. Ahmet özelden iban at kardeşim arkadaşlara dağıtımı yaparsin. Herkesin emeğine sağlık. 43k çekim verip 10k ile devam edeceğiz dostlar. 18 kişiye ulaştık bunu 25 kişi yapalım başaralım 🔥🔥
Tmdir vardı zaten ona nokta koyarimYildirim2706, karaa, deveci,wiskas, antony. Ahmet özelden iban at kardeşim arkadaşlara dağıtımı yaparsin. Herkesin emeğine sağlık. 43k çekim verip 10k ile devam edeceğiz dostlar. 18 kişiye ulaştık bunu 25 kişi yapalım başaralım 🔥🔥
Ahmet dediği sensin ha deveci bana demediYildirim2706, karaa, deveci,wiskas, antony. Ahmet özelden iban at kardeşim arkadaşlara dağıtımı yaparsin. Herkesin emeğine sağlık. 43k çekim verip 10k ile devam edeceğiz dostlar. 18 kişiye ulaştık bunu 25 kişi yapalım başaralım 🔥🔥
kesene bereket eşref sağolYildirim2706, karaa, deveci,wiskas, antony. Ahmet özelden iban at kardeşim arkadaşlara dağıtımı yaparsin. Herkesin emeğine sağlık. 43k çekim verip 10k ile devam edeceğiz dostlar. 18 kişiye ulaştık bunu 25 kişi yapalım başaralım 🔥🔥
İbani kime atalimYildirim2706, karaa, deveci,wiskas, antony. Ahmet özelden iban at kardeşim arkadaşlara dağıtımı yaparsin. Herkesin emeğine sağlık. 43k çekim verip 10k ile devam edeceğiz dostlar. 18 kişiye ulaştık bunu 25 kişi yapalım başaralım 🔥🔥