- 49,346
- 54,152
- 113
Çalışıyorum valla erken yatıyorum artık şansımıza iste vallahi baktım hızlıca konuya ne almissan gelmis aldığını eritme bariYav sen nerdeydin gece NBA ya tarihi vurhun yaptik ve firesiz hemde 😀
Çalışıyorum valla erken yatıyorum artık şansımıza iste vallahi baktım hızlıca konuya ne almissan gelmis aldığını eritme bariYav sen nerdeydin gece NBA ya tarihi vurhun yaptik ve firesiz hemde 😀
HelalKimse benden calamaz.. ilk kuponda giden 8k nin karsiliginda 2500 de fazladan aldık 🤣🤣
Allah kolaylık versin dostÇalışıyorum valla erken yatıyorum artık şansımıza iste vallahi baktım hızlıca konuya ne almissan gelmis aldığını eritme bari
Sabah değil öğlen oldu da biz sabah 6 da işe başlıyoruz canım!!?? Derken dost 45 yaşındayım sen eskiden iyi bir adamdin ama madde felan mi kullaniyorsun yakışmıyor sana bu hareketler hiçNaber canım sabah sabah uyku tutmadımı gene
Hayda lafın gelişi o sevdimiz için öle bizde körpe diliz adaş sıkıntı yapma 🙂Sabah değil öğlen oldu da biz sabah 6 da işe başlıyoruz canım!!?? Derken dost 45 yaşındayım sen eskiden iyi bir adamdin ama madde felan mi kullaniyorsun yakışmıyor sana bu hareketler hiçseverdim seni oysa
eline sağlık dostKimse benden calamaz.. ilk kuponda giden 8k nin karsiliginda 2500 de fazladan aldık 🤣🤣
Eyw dost saolAllah kolaylık versin dost
Eyvallah dost bas tacisinHayda lafın gelişi o sevdimiz için öle bizde körpe diliz adaş sıkıntı yapma 🙂
Bu gene iyi bana kanka diyenler var😅😅Sabah değil öğlen oldu da biz sabah 6 da işe başlıyoruz canım!!?? Derken dost 45 yaşındayım sen eskiden iyi bir adamdin ama madde felan mi kullaniyorsun yakışmıyor sana bu hareketler hiçseverdim seni oysa
CansınEyvallah dost bas tacisin
Naber baboşşşşBu gene iyi bana kanka diyenler var😅😅
Ne haber kanki puahaBu gene iyi bana kanka diyenler var😅😅
Bol şansBol şanslar.. bu gelirse son bir adım yapar şuan burdaki 7 kişiye ödül atalım 🔥🔥🔥Ekli dosyayı görüntüle 953050
Bol şanslarrrrBol şanslar.. bu gelirse son bir adım yapar şuan burdaki 7 kişiye ödül atalım 🔥🔥🔥Ekli dosyayı görüntüle 953050
Won olunca gelir yerimizi aliriz bolsansBol şanslar.. bu gelirse son bir adım yapar şuan burdaki 7 kişiye ödül atalım 🔥🔥🔥Ekli dosyayı görüntüle 953050
Bol şansBol şanslar.. bu gelirse son bir adım yapar şuan burdaki 7 kişiye ödül atalım 🔥🔥🔥Ekli dosyayı görüntüle 953050
bol şans dostBol şanslar.. bu gelirse son bir adım yapar şuan burdaki 7 kişiye ödül atalım 🔥🔥🔥Ekli dosyayı görüntüle 953050