- 11,318
- 4,141
- 113
Devamke eşref burdayımDostlar herkesin emeğine sağlık.. sabah ki ilk adımdan beri beri takip eden 7 dosta ödül atalım. Böylece bir konuda 31 kişiye ulaşmış oluyoruz 🔥🔥🔥
Devamke eşref burdayımDostlar herkesin emeğine sağlık.. sabah ki ilk adımdan beri beri takip eden 7 dosta ödül atalım. Böylece bir konuda 31 kişiye ulaşmış oluyoruz 🔥🔥🔥
İnşallah 38. Kişi biz oluruz diye bekliyoruz bakalımEşref boş geçmez Sabahtan beri 38 kişi yaptı yine
Heeee bekleyelim slslslslEsreftek dagitiyor
@EşrefTEK80 koy masaya oy verelim la hshshsEsreftek dagitiyor
Ben ıban atKim Dağıtıyor 😁
Slm nbrKim Dağıtıyor 😁
Bu sefer varsın diye tahmin ediyorumİnşallah 38. Kişi biz oluruz diye bekliyoruz bakalım![]()
Haydi bakalım keselerine bereketRamiz erhan muro @EşrefTEK80 seç al beğen ajahahhaa
Var bence deBu sefer varsın diye tahmin ediyorum
Kesene bereket dostDostlar herkesin emeğine sağlık.. sabah ki ilk adımdan beri beri takip eden 7 dosta ödül atalım. Böylece bir konuda 31 kişiye ulaşmış oluyoruz 🔥🔥🔥
Reis senin arkandan olur olmadık konuşuyorlar haberin olsun meymiş sen memurmuşsun yok öyle şey dedim savundum maho yapmaz dedim ama dinletemedimBu sefer varsın diye tahmin ediyorum
Nasip dost varsa kismetiniz alırız bı uzun parliamentBu sefer varsın diye tahmin ediyorum
@EşrefTEK80 gerekeni yaparNasip dost varsa kismetiniz alırız bı uzun parliamentyoksada yapacak bir şey yok
Shahahsb şimdi yakıyorum bi dalNasip dost varsa kismetiniz alırız bı uzun parliamentyoksada yapacak bir şey yok
En son buralardan bu mahoaga geçti valla gardaş yarama bastı geçti ,Reis senin arkandan olur olmadık konuşuyorlar haberin olsun meymiş sen memurmuşsun yok öyle şey dedim savundum maho yapmaz dedim ama dinletemedim
Daha yeni başlıyoruz daha kuponlar gelecekNasip dost varsa kismetiniz alırız bı uzun parliamentyoksada yapacak bir şey yok
Tütün içmekten ciğerim soldu sjdkfShahahsb şimdi yakıyorum bi dal
Yaz banaTütün içmekten ciğerim soldu sjdkf
ShahshshshVicdansız surtuk![]()
Senden için eşrefle kasa ortak diyorlar dost ne diyorsunDaha yeni başlıyoruz daha kuponlar gelecek