- 8,028
- 4,608
- 113
Daha önceden de takip ediyorduk konuyu yine Eşref bilirHatta erhanka Ramiz bende sonra geldiler herkes şahit yinede canın sagolsun
Daha önceden de takip ediyorduk konuyu yine Eşref bilirHatta erhanka Ramiz bende sonra geldiler herkes şahit yinede canın sagolsun
Verse niye talep edelim dost aldık deriz sağlık olsun alanlara kazanan bol sansDemekki sana vermiş ödül
Ben nerdeyimListeyi ben yaptım 6 adam baştan sona takip etmiş kisi sayısı 6 kişiydi en cok takip edenleri sectim
Adaletsizlik var biz neredeyizListeyi ben yaptım 6 adam baştan sona takip etmiş kisi sayısı 6 kişiydi en cok takip edenleri sectim
Bi bjk dışarda kalmış sanırım kankaListeyi ben yaptım 6 adam baştan sona takip etmiş kisi sayısı 6 kişiydi en cok takip edenleri sectim
Sanmanes en son geldi meselaBiz yokuz listede![]()
Gönlümüz deAdaletsizlik var biz neredeyiz
Adaletini biliyorum takılıyorum Erhanımmmm ❤Listeyi ben yaptım 6 adam baştan sona takip etmiş kisi sayısı 6 kişiydi en cok takip edenleri sectim
Bol şans çiçeğimBuda gelirse açıkta kalanlara hatta Forum sokaklarindan birini tutup onada ödül verelim. 3 kişi 🔥🔥Ekli dosyayı görüntüle 953092
Bol şansBuda gelirse açıkta kalanlara hatta Forum sokaklarindan birini tutup onada ödül verelim. 3 kişi 🔥🔥Ekli dosyayı görüntüle 953092
Dost ben bile yokum sanmanes son kuponun son dakikasında geldi o bile eklenmiş listeyeAdaletsizlik var biz neredeyiz
AhqhahhahahhhhahA işte buGönlümüz de
Hey gidi knkam @EşrefTEK80Buda gelirse açıkta kalanlara hatta Forum sokaklarindan birini tutup onada ödül verelim. 3 kişi 🔥🔥Ekli dosyayı görüntüle 953092
CannnListeyi ben yaptım 6 adam baştan sona takip etmiş kisi sayısı 6 kişiydi en cok takip edenleri sectim
Haydi gelsin dostBuda gelirse açıkta kalanlara hatta Forum sokaklarindan birini tutup onada ödül verelim. 3 kişi 🔥🔥Ekli dosyayı görüntüle 953092
bol şans dostBuda gelirse açıkta kalanlara hatta Forum sokaklarindan birini tutup onada ödül verelim. 3 kişi 🔥🔥Ekli dosyayı görüntüle 953092
Bol şans esrefBuda gelirse açıkta kalanlara hatta Forum sokaklarindan birini tutup onada ödül verelim. 3 kişi 🔥🔥Ekli dosyayı görüntüle 953092