- 51,723
- 48,896
- 113
Bol şans dilemeye bile gelmiyorBol şans inanıyorum bir gün senden ödül alacağım![]()
Bol şans dilemeye bile gelmiyorBol şans inanıyorum bir gün senden ödül alacağım![]()
Oynadin gelir umarim bultenn ivir zivirsa arkdasin dedi gibi biraz bekle dostmBülten çöp boşa parayı hiç eder insan bu bültende en mantıklısı durmak.
Bi cepten veririm diğer cepten alırım misaliNeyse.. endişeye mahal yok... Devam. Bu 2000 dönüşümüz olacaktır Ekli dosyayı görüntüle 948955
iyi hafızaaaaReisim en az 3 ödülün oldu benden yapma yaparız 😀
Doğrudur dost son bir seneyi silmiştim hafizamdan alziaimer başlangıcı varReisim en az 3 ödülün oldu benden yapma yaparız 😀
Bol şans dostNeyse.. endişeye mahal yok... Devam. Bu 2000 dönüşümüz olacaktır Ekli dosyayı görüntüle 948955
Bol şanslar dahil değilimHerkese tekrar selamlar Dostlar. Hedefe ulaşırsak ödül vermek istediğim 5 kişiye özelden ulaşıp göndereceğim. En çok sayiyi yazana yada en uzun süre konuda kalana ödül hakkı doğar diye bir durum da söz konusu değildir. 1 saat de sürebilir 1 günde.. takip etmek isteyen eder , zamani kısıtlı olan etmez. Bol şanslar
Bol şansNeyse.. endişeye mahal yok... Devam. Bu 2000 dönüşümüz olacaktır Ekli dosyayı görüntüle 948955
Cok can sikici durum grsrs biladerNet paketim bitti ben kaçar görüşürüz krallar
Grs ferrariNet paketim bitti ben kaçar görüşürüz krallar
Günaydın dost sanada bol sansGrs ferrari
EywGünaydın dost sanada bol sans
Bol şansBol şans
Yüzde yüz aynı fikirdeyimSeninle daha önce hiçbir para diyaloğumuz olmadı olmazda,hatta birbirimizden çok haz ettiğimizide düşünmüyorum.Dünki konun gözüme takılınca yazmak istedim.Baştan sona kadar haklısın.Forum için bir şeyler yapıyorsun insanlar eğlensin birde cebine harçlık girerse ne iyi kafasıyla.Ne yazıkki bunu kötüye kullanan sürekli hep bana hep bana diyen %90 lık bir kesim var.Umarım bu konuyla ilgili forumda bir değişiklik olur çünkü insanı kupon paylaşmaya korkar hale getiriyor bazıları.Şansın açık kısmetin bol olsun.Hayırlı günler