- 11,362
- 4,177
- 113
50k dağıtım olduNiye bu kadar uzadı sayfa dağıtım mı var
50k dağıtım olduNiye bu kadar uzadı sayfa dağıtım mı var
Geçmişi unut kardeşim güncel var mı puahaja50k dağıtım oldu
Bende orduluyum aynen max 15 gun 20 gun yetiyo köyu denizi havasi topragi yesilligiGezmeye geliyosan süper. 1 hafta tatilini yapacan oh be trabzon bambaşkasın diyip gidecen burdan 🤣
Köyde evin yerin varsa süper. Ordu da çok güzel şehir karadenizde ilk 3 e koyarım samsun ordu trabzonBende orduluyum aynen max 15 gun 20 gun yetiyo köyu denizi havasi topragi yesilligi
Sıralama nasıl Samsun ordu Trabzon muKöyde evin yerin varsa süper. Ordu da çok güzel şehir karadenizde ilk 3 e koyarım samsun ordu trabzon
Bence ordu trbzon samsun var ew findik bahcesi falanKöyde evin yerin varsa süper. Ordu da çok güzel şehir karadenizde ilk 3 e koyarım samsun ordu trabzon
Ben sıralama yapmadan yazdım biri ötekinden iyi diyemem. Fındık kendine yetecek kadar olacak işte bizim çok fazla var çilesi çekilmiyoBence ordu trbzon samsun var ew findik bahcesi falan
Dost sana göre olan sıralama nedirBen sıralama yapmadan yazdım biri ötekinden iyi diyemem. Fındık kendine yetecek kadar olacak işte bizim çok fazla var çilesi çekilmiyo
Ben sıralama yapmıyorum dost sevmem öyle işleri 🤣Dost sana göre olan sıralama nedir
fındık mı çok fındık kırmışlığım vardırBen sıralama yapmadan yazdım biri ötekinden iyi diyemem. Fındık kendine yetecek kadar olacak işte bizim çok fazla var çilesi çekilmiyo
Bence sıralamaBen sıralama yapmıyorum dost sevmem öyle işleri 🤣
bol şanslarHaydi dostlar başlayalım.. kasa 10k hedef 40k hedefe ulaşırsak 5 kişiye ulaşırım Ekli dosyayı görüntüle 949096
uğurlu siten ha bu eşrefHaydi dostlar başlayalım.. kasa 10k hedef 40k hedefe ulaşırsak 5 kişiye ulaşırım Ekli dosyayı görüntüle 949096
Bol şansHaydi dostlar başlayalım.. kasa 10k hedef 40k hedefe ulaşırsak 5 kişiye ulaşırım Ekli dosyayı görüntüle 949096
BolşansHaydi dostlar başlayalım.. kasa 10k hedef 40k hedefe ulaşırsak 5 kişiye ulaşırım Ekli dosyayı görüntüle 949096
Bol şanslar dahil değilimHaydi dostlar başlayalım.. kasa 10k hedef 40k hedefe ulaşırsak 5 kişiye ulaşırım Ekli dosyayı görüntüle 949096
Bol şans dostum 2 adımda 38 falan olur kasa basarak gidersen 40a zorlayacak mısın yinede yok 37-40k civarı duruyor musunHaydi dostlar başlayalım.. kasa 10k hedef 40k hedefe ulaşırsak 5 kişiye ulaşırım Ekli dosyayı görüntüle 949096