- 11,383
- 4,183
- 113
Sen ödül alma erho lose oluyorsun madem bırak belki biz yükselirizSon 10 günde diyelim ne alsam kayip oldu insan para kazanırsa dagitir ee ben kaybettim puaha
Sen ödül alma erho lose oluyorsun madem bırak belki biz yükselirizSon 10 günde diyelim ne alsam kayip oldu insan para kazanırsa dagitir ee ben kaybettim puaha
o zman ver bir maç eşrefe tersini oynasın da wonlayakSon 10 günde diyelim ne alsam kayip oldu insan para kazanırsa dagitir ee ben kaybettim puaha
Puajjj eve bak eve konusmay7 bırak puajauauao zman ver bir maç eşrefe tersini oynasın da wonlayak
Mantıklıo zman ver bir maç eşrefe tersini oynasın da wonlayak
20 sayı attı daha ne atsınEv oynamadi adam gibi sayi atamadi
Neyse muhabbetinize doyum olmuyor Türkiye maçı baslae birazdan bu rol sabaha kadar sürer siz mesaiyi bırakınca biz sizden devir aliriz puahao zman ver bir maç eşrefe tersini oynasın da wonlayak
aynen gece 12 de devrederim ben gel yerime soğumasınNeyse muhabbetinize doyum olmuyor Türkiye maçı baslae birazdan bu rol sabaha kadar sürer siz mesaiyi bırakınca biz sizden devir aliriz puaha
erhan3131 ne anlatıyon usta bizede anlat gülmeye ihtiyacım var bugün ferdi ban yedi yastayızNeyse muhabbetinize doyum olmuyor Türkiye maçı baslae birazdan bu rol sabaha kadar sürer siz mesaiyi bırakınca biz sizden devir aliriz puaha
Daha fazla atsin 👏 son dk kalmasin kupon20 sayı attı daha ne atsın
Eyw LordPuahha sevdim la bunu birde @sinancan yeni knkim alpacino sinan puaha
süresizmi uçurdular onuerhan3131 ne anlatıyon usta bizede anlat gülmeye ihtiyacım var bugün ferdi ban yedi yastayız
knka pp senmisinEyw Lord
Ferdiyi gördüyse sınırsızı yemiştirsüresizmi uçurdular onu
karkar ekmeğindeydi iyi ekmek düşüyordu ona ajajja. böyle yaptığına göre farklı bir hesabıda vardırFerdiyi gördüyse sınırsızı yemiştir